Pet odličnih destinacija za vaš medeni mjesec

Za vaše bračno putovanje odnosno medeni mjesec iz snova izabrali smo pet odličnih destinacija. Svaka od navedenih destinacija dostupna je i za manje od tisuću eura po osobi. Ta cijena je dovoljna za odličan smještaj i povratnu avionsku kartu iz Hrvatske, Slovenije ili Srbije. Ako planirate putovati s turističkim agencijama na žalost one će vam ovo naplatiti mnogo više nego da sami organizirate putovanje. Najbolje cijene noćenja na Maldivima možete dobiti na Maafushiju.

Avionske karte možete jednostavno pronaći preko najpopularnije internet tražilice – SKYSCANNER.

Booking je stranica koje ima najveću ponudu hotela i apartmana na internetu. Nude besplatna otkazivanja, povrat novca u slučaju otkazivanja i imate mnogobrojne hotele i apartmane koji neće uzeti novac prije vašeg dolaska tj. možete platiti i gotovinom pri dolasku. Kliknite ovdje i provjerite super ponude.

Maldivi

Maldivi su uvijek broj jedan izbor za svaki medeni mjesec. Savršena klima, 365 dana sunca i uvijek toplo more odličan su izbor zašto posjetiti Maldive. Probajte samo pogledati na Instagramu, Youtube ili Twitteru video i foto sa putovanja na Maldive i odmah ćete poželjeti da ste i vi tamo.

Maldivi/Carribean/Tropical/ By Violin/ can stock photos

Maldivi/Carribean/Tropical/ By Violin/ can stock photos

Barcelona

Barcelona je odličan izbor za medeni mjesec od travnja do studenog. Odlična klima, vrhunski klubovi, najbolja arhitektura u Europi, predivni parkovi, velik izbor restorana, a tu je naravno i slavna plaža Barceloneta.

Sardinija

Ovaj predivan otok pripada Italiji i odličan je izbor za jedan predivan medeni mjesec. Sardinija ima savršene bijele plaže, predivne krajolike i slikovita mala sela koja samo čekaju na vas da ih otkrijete. Sardinija nudi i odličan izbor privatnih villa i hotel resorta. Pogledajte cijene ovdje – Smještaj na Sardiniji.

Sejšeli

Nemojte se bojati putovanja na Sejšele jer ono nije tako skupo kao što mislite. Trenutno se može letjeti iz Zagreba za oko 4200 kuna dok je smještaj za 7 dana boravka oko 1500 kuna po osobi. Ako želite all inclusive uslugu i ona je dostupna, ali za nešto više (oko 6000 kn po osobi). Sejšeli su poznati po rajskim plažama, prirodi i savršenoj klimi.

Bali

Ako do sada niste posjetili Bali onda je ovo preporuka mjeseca za vas. Bali ima vrhunsku ponudu hotela i resorta po najboljim cijenama, odličnu gastro ponudu, rajske plaže, top ponudu spa i wellness centara i vrlo romantičnu atmosferu. Najbolje ponude za Bali provjerite ovdje – Smještaj na Baliju.

credits. Shalamov/Tajland/depositphotos

credits. Shalamov/Tajland/depositphotos

Leave a Reply