Pet odličnih destinacija za bračno putovanje

Pet odličnih destinacija za bračno putovanje. U ovom članku donosimo vam neke od najljepših destinacija za medeni mjesec. Smatrajte ovaj članak idejom i našim izborom idealnih destinacija. Putovanje od kojeg se redovito mnogo očekuje je putovanje za mladence, odnosno bračno putovanje. Ljudi pomno biraju destinacije i uvijek razmišljaju gdje bi trebali otići, da je romantično i da nije preskupo.

INFORMACIJE:

Jeftine hotele preporučujemo pogledati ovdje – BOOKING

 Najbolje ponude za putovanja provjerite na  stranici jeftina putovanja hr.

Credits. Zelersko jezero/Vladimirlavrov/can stock photo

Austrija i njezina jezera

Austrija je bez ikakvog razmišljanja jedna od država koja ima zavidan broj destinacija koje mogu poslužiti za svaku prigodu putovanja. Za medeni mjesec i kao romantičan izbor predlažemo da posjetite jezera Austrije. Bez obzira koje jezero posjetili sigurno je da se radi o romantičnoj destinaciji s vrlo ugodnim hotelima okruženim Alpama i sa slikovitim pejzažom. Naš izbor bi bio putovanje u Hallstatt.

Grčka

Grčka ima na stotine romantičnih otoka i stvarno je teško reći koji od njih je najljepši, a oopet najpovoljniji za bračno putovanje. Ono što možemo predložiti je Santorini, najpopularniji europski otok za provesti medeni mjesec. Santorini možda nije najbolje mjesto Grčke za kupanje, ali je zato najromantičnije mjesto koje će vam pružiti nezaboravne trenutke za dvoje.

Bali

Ako je vaš budžet nešto veći, jedna od najboljih destinacija bi bila egzotični Bali, smješten u Indoneziji. Ovaj raskošni otok prepun egzotike vrlo j romantičan, ima predivne hotele, savršene plaže i velik broj sadržaja i aktivnosti. Posebno ističemo kako je Bali prepun vrhunskih wellness i spa resorta. Lezite ispod palme i u miru ispijajte svoj koktel u društvu voljene osobe.

Pariz

Pariz s razlogom nosii naziv „grad ljubavi“, a mnogi mu daju naziv najromantičnijeg grada svijeta. Zahvaljujući odličnoj povezanosti letovima iz Hrvatske Pariz je vrlo popularna destinacija za medeni mjesec.

Venecija

Upravo ste vjenčani, zaljubljeni, ali na žalost nemate vremena ili mogućnosti priuštiti si daleko putovanje tada je Venecija najbolji izbor za vaš medeni mjesec. Ovaj predivan grad jedan je od najljepših i najromantičnijih mjesta u Europi.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE.

Credits: Photo by Freeartist/123RF

Credits: Photo by Freeartist/123RF

Leave a Reply