Pariz u svibnju, putovanje koje se ne zaboravlja

Pariz je veličanstveni grad kojeg vrijedi posjetiti bilo kada u godini, ali nešto je posebno u svibnju da je Pariz zasigurno najpoželjnija destinacija na svijetu. Na vašu sreću putovanja u Pariz avionom iz Hrvatske u mjesecu svibnju iznose manje od 75 eura iz Zadra odnosno manje od 139 eura za putovanje iz Zagreba i riječ je o direktnim letovima. Putovati možete i iz Venecije već od 40-tak eura po osobi.  Smještaj je nešto drugačija priča, ali i on je relativno povoljan ako ga unaprijed rezevirate. Kliknite ovdje i pogledajte trenutne cijene hotela i apartmana u Parizu.

Posjetite našu facebook grupu – klikni.

Pariz je poseban u proljeća, a mjesec svibanj je najbolji mjesec za posjetiti Pariz. Uživajte ispijujući kavu na slikovitim ulicama i u neobičnim kafićima, odsjednite u otmjenim hotelima i osim šetanja i razgledavanja atrakcija posvetite se i kušanju vrhunskih delicija, kupnji modnih krpica i uživanju u šarmantnom gradu kakav ne postoji nigdje drugdje.

Odlične ponude možete potražiti na stranici Najjeftinija putovanja.

Source: IKalinin/123RF/Paris France

Source: IKalinin/123RF/Paris France

Do Pariza možete putovati kako smo već rekli od 60-tak eura na više, avionom iz Zadra, Splita i Zagreba. Za boravak u Parizu 4-5 dana pripremite oko 300 eura za dvije osobe. Preporučujemo hotelu Du Globe Pariz ili nešto povoljniji Hipotel Bordeaux. Neka vas ne brinu hoteli udaljeni 3-4km od Eiffelova tornja jer javni prijevoz podzemnom željeznicom je jeftin, brz i kvalitetan.

Nemojte propustiti posjetiti i Disneyland. Ulaznice su vrlo skupe, ali klikom ovdje možete pogledati pogodnosti i popuste, smještaj i cijene.

Koliko novca pripremiti za putovanje

  • Za suvenire oko 30  eura
  • Za hranu od 50 do 70 eura
  • Za budžet smještaj oko 150  eura
  • Za avionsku kartu između 60 i 130 eura ovisno odakle putujete
  • Cijene su po osobi za putovanje 4 dana, 3 noćenja
  • Ukupan iznos: između 250  i 400  eura po osobi

 Booking.com

Leave a Reply