Ovo su najbolje plaže u Opatiji

Opatija je predivan grad koji slovi kao idealan izbor za romantičan vikend odmor, ali zapravo Opatija je puno više od toga. Opatija zaista ima solidne plaže i trebali bi ju razmotriti kao opciju za ljetovanje iz više razloga. Jedan od razloga je taj što je Opatija udaljena manje od 2h autom od Zagreba i okolice. Opatija nudi vrhunske restorane i hotele, ali i lijepe parkove, trgove i barove. Kupati se možete na jednoj od ispod preporučenih plaža i nećete požaliti.

Plaža Angiolina

Angiolina plaža je posebno lijepe plaža koja će se najviše svidjeti onima koji žele uz plažu imati ležaljku i terasu sa stolovima i stolcima. Pogled je predivan pa tako možete napraviti idealne Instagram fotografije.

Slatina

Plaža Slatina je gradska plaža koja je najvećim dijelom betonska, ali ima i pjeska sa šljunkom. More nije jako duboko pa će se svidjeti svima.

Lido plaža

Lido je najluksuznija plaža u Opatiji. Vrhunski sadržaj, hrpa barova, restorana i igrališta.

Tomaševac

Plaža Tomaševac je idealana za boravak obitelji sa djecom. Lijepo i čisto more, plitko more i odličan broj sadržaja uz plažu.

Plaža za pse

Ako putujte sa psom onda morate u Opatiju jer je ovdje dopušteno sa psima na plažu i imaju posebnu plažu baš za tu prigodu. Neka i vaš kućni ljubimac osjeti radosti mora i kupanja.

Tražite smještaj u Opatiji?

Preporučujemo da rezervirate boravak u jednom od ovih apartmana.

Planirate li na ljetovanje ove godine? Komentirajte. Posjetite našu grupu na fejsbuku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply