Otok Procida – biser Italije

Procida je svakako jedno od najljepših mjesta Italije i ove godine se nalazi na popisu najljepših mjesta Europe koje morate posjetiti. Procida je otok i nalazi se u blizini Napulja. Putovanje između Napulja i Procide je trajektom i to je moguće iz 2 obližnje luke.

Procida ima bogatu povijest i kulturu, odličnu gastro ponudu i lijepe plaže. Mi osobno predlažemo ovaj otok da posjetite ove godine zato što će to biti romantično putovanje kakvo zaslužujete.

Otok ima oko 10 000 stanovnika, a glavno mjesto je predivno i garantiramo da će vam prijatelji zavidjeti na fotkama sa putovanja.

KLIKNI OVDJE ZA SMJEŠTAJ NA PROCIDI

Najbolje vrijeme za putovanje je od svibnja do rujna. Cijene hotela s popustom možete pogledati odmah na linku iznad, a preporučujemo da napravite i rezervaciju barem 2mj unaprijed jer će cijene kasnije biti nešto veće.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Procida, Italija by Archana Reddy from Unsplash

Leave a Reply