Otkrijte jeftina ljetovanja na dalekim destinacijama – Egipat, Tenerife, Maldivi, Bali već od 399 €

Daleke destinacije nisu samo odličan izbor za proljetni odmor ili bijeg od zime, možete tamo i ljetovati. Ako već sad potražite let i smještaj mogli bi uštedjeti i do 40%. Ljetujte na Kanarskim otocima, u Egipatu, na egzotičnom Baliju ili Maldivima ili u nekim drugim top destinacijama.

Sada je idealno vrijeme za planiranje vašeg ljetnog odmora na nekoj od dalekih, egzotičnih destinacija. Od Živopisnog Tenerifa, s vulkanskim pejzažima i živahnom španjolskom kulturom, do Egzotičnog Balija, pravog raja za ljubitelje prirode i surfere. Ili možda Rajski Maldivi, sa svojim luksuznim plažama i kristalno čistim vodama, te Misteriozni Egipat, zemlja bogate povijesti i fascinantnih spomenika.

Paketi putovanja na Tenerife u srpnju/julu iznose ispod 399 eura za tjedan dana. Ista je cijena i za Egipat (Sharm el Sheikh ili Hurghadu), a nešto skuplje za Maldive (600 eura po osobi). Ovo su cijene koje su i povoljnije od običnog odmora u apartmanu u Hrvatskoj na moru, a još ne morate trošiti gorivo i plaćati parkinge i autocestu. Na vama je izbor kamo ćete na ljetovanje, mi osobno biramo radije Kanarske otoke ove godine.

Rezervirajte svoje putovanje do ožujka i iskoristite smanjene cijene letova i hotela. Svaki od ovih odredišta nudi nešto jedinstveno i nezaboravno, od opuštanja na plažama do istraživanja drevnih civilizacija. Ovi svjetski kutci nude avanture za svakoga, bilo da želite istražiti, odmoriti se ili doživjeti nešto potpuno novo.

Putovanja možete potražiti na Skyscanneru ili Kayaku, pretražiti letove. Gotove ponude putovanja možete pronaći na stranici Putujmo Jeftino.

Akcijske ponude letova pogledajte ovdje – Najjeftinija putovanja u 2024.

INFO – pronađi smještaj za svoje putovanje u 50% cijene, mi predlažemo HOTELS – broj 1 stranica za rezervaciju hotela

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2024.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE.

Leave a Reply