Oktoberfest – tri odlična smještaja

Ako želite ove godine posjetiti Munchen za vrijeme održavanja slavnog Oktoberfesta koji počinje 16.rujna i traje ukupno 16 dana onda je bitno da već do trećeg tjedna u kolovozu rezervirate smještaj jer će on uskoro biti rasprodan. Smještaj u blizini Oktoberfesta je vrlo teško za pronaći i cijene su visoke, ali smo za vas izabrali 3 povoljna smještaja. Kliknite na linkove ispod i po želji rezervirajte boravak ovdje.

Hotel Lutter

Hotel Lutter nudi smještaj u Munchenu za vrijeme Oktoberfesta po cijeni od 500 kn po osobi. Smještaj u dvokrevetnoj sobi. Kliknite – hotel Lutter

Mercure hotel Munchen

Još jedan odličan i vrlo povoljan hotel. Dvokrevetna soba po cijeni od 1200 kn tj. 600 kn po osobi. Odličan izbor za vikend boravak za vrijeme održavanja Oktoberfesta. Kliknite – hotel Mercure.

Sportschek hotel

Odličan hotel koji ima ocjenu od 82%. Samo 600 kn po osobi za noćenje. Kliknite – Sportschek hotel.

 

Sva tri hotela iznad su najpovoljniji izbor za boravak u Munchenu za vrijeme održavanja Oktoberfesta, a kako se približava rujan i cijena će rasti pa tako lastminute cijene mogu iznositi i do 2000 kn za noćenje jer smještaja u gradu jednostavno nema.

Do Munchena možete autobusom, autom, vlakom ili avionom iz Zagreba. Putovanje autobusom je najjeftinije i već od 199 kn po osobi možete putovati sa Panturistom. Putovanje avionom je trenutno oko 169 eura po osobi za povratnu kartu iz Zagreba do Munchena.

credits: Munchen by Sergey Novikov/123rf

credits: Munchen by Sergey Novikov/123rfBooking.com

Leave a Reply