Oglasite besplatno svoj smještaj na moru

Nudimo vam priliku da besplatno oglasite svoj smještaj na moru. Kontaktirajte nas u grupi Najbolje destinacije i objavite oglas za apartman/kuću na moru ili u unutrašnjosti Hrvatske, a možete i za odmor u Bosni i Srbiji. Možete kontaktirati i kolege porukom na fb stranici Najjeftinija putovanja. Besplatno možete tamo objaviti oglas za svoj smještaj na kojem želite zaraditi iznajmljivajući ga.

Digitalni marketing je danas najpopularniji i najbolji način za oglašavanje, a najbolji marketing je uvijek onaj besplatan. Ako želite da gotovo 300 tisuća ljudi vidi vaš oglas javite se na linkove iznad i objavite oglas u ovoj grupi. Slobodno ostavite komentar ispod i svoj email ako želite da za vas objavimo i članak vezan uz smještaj koji iznajmljujete. Ne morate plaćati drugima kada to možete ovdje napraviti potpuno besplatno.

Oglašavanje na Facebooku gotovo sigurno će dati i više od 200% profita u usporedbi sa oglasima na stranicama agencija ili osobnoj web stranici. Facebook je danas leader u marketingu, a mi nudimo opciju da se oglasite besplatno i time ne samo da uštedite na oglasu nego da i dodatno zaradite. Na grupama s kojima surađujemo i stranicama ima više od 300 000 pratitelja i svi su to pratitelji koji vole putovati i svake godine traže vikend odmor, ljetovanje itd…

Ako svoj smještaj već imati oglašen na nekim od stranica kao što su Airbnb ili Booking slobodno nam prosljedite link i dodajte fotografiju i tekst koji želite da objavimo uz vaš oglas.

Napominjemo kako ćemo oglasiti samo razumne oglase koji već imaju recenzije i koji nisu “sumnjivog” tipa. Nećemo oglasiti ništa “na crno” niti planiramo oglašavati mali apartman koji košta 2000 kuna po noćenju i cijenom nije razuman oglas. Trudimo se isključivo povoljno i dobro prezentirati svima koji traže takav smještaj. Ukoliko smatrate da je vaš smještaj dobre cijene i kvalitetan slobodno nas kontaktirajte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2022.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Hotel room/custom/by StefanoLunardi/123rf

Leave a Reply