Odlični hoteli za ljetovanje na moru

Ove godine za ljetovanje na moru predlažemo da pogledate ove hotele i razmotrite o rezervaciji istih. Za vas smo izabrali nekoliko odličnih hotela koji su na super lokacijama popularnih odredišta za ljetovanje, ali isto tako ima ocjenu od 8.8 ili više odnosno ocjena korisnika je odličan ili izvanredan hotel. Svi hoteli nude opciju da napravite online rezervaciju uz besplatno otkazivanje, a kao način plaćanja nude i opciju plaćanja u gotovini ili karticom tek pri dolasku u hotelu.

Osim smještaja svaki od hotela nudi wifi, parking i besplatan doručak. Cijene su u prosjeku između 500 i 650 kn po osobi za noćenje za termine sredinom srpnja ili u kolovozu. Kliknite na link pokraj imena hotela i pogledate detaljne informacije, fotografije i slobodne termine.

Posjetite našu facebook grupu – klikni.

Hotel Liburna – Otok Korčula

HOTEL LIBURNA

Hotel Amor – Otok Brač, Supetar

HOTEL AMOR

Hotel Mozart s 5 zvjezdica – Opatija

HOTEL MOZART

Hotel Tamaris – Tučepi

HOTEL TAMARIS

Hotel Croatia – Baška Voda

HOTEL CROATIA

Hotel Miramare – Vodice

HOTEL MIRAMARE

Villa hotel Arbia – Otok Rab, 5*

HOTEL VILLA ARBIA

Hotel Melia Coral s 5 zvjezdica – Umag

HOTEL MELIA CORAL

Ovo su neki od najboljih hotela za ljetovanje na Jadranu u iznosu do 650 kn po osobi. Napominjemo da svi hoteli nude doručak, imaju barem 4 zvjezdice, lokacija je odlična, a ocjene su svim hotelima iznad 88% pa nekima i do 95% od maksimalnih 100% na provjerenim recenzijama. Predlažemo ove hotele za vaše ljetovanje ove godine.

Za svaki od navedenih hotela možete potražiti i recenzije korisnika na stranici TripAdvisor.Booking.com

Leave a Reply