Obiteljski odmor na Plitvicama već od 100 kuna

Donosimo vam nove ponude. Predstavljamo vam obiteljsku ponudu za odmor na Plitvicama. Smještaj za cijelu obitelj. Odličan izbor za odmor u prirodi. U cijenu od 200 kuna uključen je boravak u velikom apartmanu Božić u blizini NP Plitvice. Cijena je za 4 osobe odnosno 2 odraslih i 2 djece. Ako pogledate cijenu po osobi to je 100 kuna po odrasloj  osobi za noćenje. Ovaj apartman ima odlične recenzije i ocjenu od 94% na stranici Booking. Ponuda vrijedi za sve termine u rujnu.

SMJEŠTAJ REZERVIRAJTE KLIKOM OVDJE

Kliknite na link iznad i rezervirajte ovu ponudu već danas.

Ponuda vrijedi za vikende ili za bilo koji drugi slobodan termin od rujna pa na dalje.

Ponuda uključuje opciju besplatno otkazivanje i možete rezervirate online preko ovog linka ponudu i otkazati je ukoliko se izvanredno nešto dogodi i morate otkazati vikend putovanje.

Nacionalni park Plitvička Jezera savršen su izbor za putovanje sa djecom. Uživajte u šetnjama, vožnji biciklima, roštilju ili odmorite uz ukusna jela u mnogim restoranima u blizini NP Plitvice.

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

credits: Photo by Rognar/Plitvice/123rf

credits: Photo by Rognar/Plitvice/123rf

Leave a Reply