Novi svjetski rekord: Flightradar24 prati više od 250.000 letova u jednom danu!

Jako dobre vijesti dolaze nam iz svijeta zrakoplovstva! Flightradar24, popularna platforma za praćenje letova diljem svijeta, nedavno je obznanila da je postignut povijesni rekord u broju letova koji su praćeni u jednom danu. Prošlog četvrtka, zabilježeno je nevjerojatnih 251.829 letova, što predstavlja prvi put da je premašena brojka od 250.000 letova u samo jednom danu. Ovaj događaj nije samo značajan za Flightradar24, već i za cjelokupnu zrakoplovnu industriju. U ovom blog članku istražit ćemo detalje ovog rekorda i njegovu važnost za globalno zrakoplovstvo.

Rekordni broj letova u jednom danu: Prošli četvrtak zauvijek će biti upisan u povijest kao dan u kojem je Flightradar24 zabilježio nevjerojatan broj letova – 251.829. Ova brojka premašuje sva očekivanja i postavlja novi svjetski rekord. Flightradar24, popularna web stranica i aplikacija koja koristi podatke ADS-B (Automatic Dependent Surveillance-Broadcast) za praćenje zrakoplova diljem svijeta, svakodnevno pruža korisnicima realno vrijeme informacija o letovima. No, ovaj iznimni dan donio je nevjerojatno visok broj letova koji su bili praćeni i dokumentirani.

Ovo postizanje brojke od preko 250.000 letova u jednom danu predstavlja jako važnu prekretnicu za globalno zrakoplovstvo. To ukazuje na rast popularnosti zrakoplovne industrije i povećanu potražnju za letovima diljem svijeta. Ovaj rekord svjedoči i o napretku tehnologije praćenja letova i njezinoj sve većoj dostupnosti široj javnosti. Flightradar24 postao je nezamjenjiv alat za putnike, zrakoplovne entuzijaste i profesionalce u zrakoplovnoj industriji, pružajući im uvid u pokretanja zrakoplova u stvarnom vremenu.

Rast zrakoplovstva: Razlozi za porast broja letova mogu biti mnogobrojni. Povećana globalna mobilnost, razvoj turizma, gospodarski rast i povezivanje svjetskih ekonomija samo su neki od čimbenika koji doprinose ovom trendu. Kako se svijet sve više otvara i postaje povezaniji,

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2023.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply