Novi moderan hotel kod Plitvica, posjetite ga prvi

Palchic hotel se otvorio u Čatrnji na samo 8km od NP Plitvička Jezera. Predivan obiteljski hotel za parove i obitelj. Ako želite odmor na Plitvicama i putujete vlastitim vozilom onda ovaj hotel na 8km od Nacionalnog parka Plitvička Jezera zaista je najbolji izbor za vaš odmor.

KLIKNI – HOTEL PALCHIC

Cijena noćenja u hotelu varira od vrste sobe, ali i termina. U srpnju i kolovozu cijene su oko 600 kuna za 2 osobe za vikend odmor. Hotel sadrži sobu za parove ili obitelj, parking, klima uređaj, wifi, fitness centar, bar I razni drugih sadržaj.

Hotel se nalazi na odličnoj poziciji i nudi posjetiteljima priliku da jednostavno posjete ne samo NP Plitvice već i Rastoke, Baraćeve špilje ili zračnu bazu Željava. Od aktivnosti tu su hiking, biciklizam, rafting i mnoge druge aktivnosti.

Ako želite najbolju cijenu za boravak odmah pogledajte i rezervirajte smještaj preko OVOG LINKA – Kliknite. Uvjerljivo najbolju cijenu za odmor dobivate baš tako. Jednostavan klik i rezervacija. Opcija plati kasnije i besplatno otkazivanje su neke od opcija prilikom ove vrste online rezervacije.

Vidi više:

Credits: Screenshot Booking, Palchic hotel

Leave a Reply