Najbolji gradovi svijeta – London

London je Europska verzija New Yorka. Ovaj grad nikada ne spava i ima sve ono što možete poželjeti. London je jedan od najvećih gradova Europe i jedan od najzabavnijih. Ovaj grad nema samo bogatu povijest i kulturu nego i najveći broj događanja, odličan izbor restorana, luksuzne hotele, predivne atrakcije i uvijek nešto novo za otkriti i vidjeti. London je naš omiljeni grad kojem se uvijek rado vratimo. Recite nam jeste li već bili u Londonu i kakvi su bili vaši dojmovi?.

London je na žalost i jedan od najskupljih gradova u Europi, ali ako pratite linkove ispod možete vrlo povoljno pronaći smještaj u samom centru Londona i to na korak do mnogobrojnih atrakcija. Biti blizu centra i glavne ulice je vrlo bitno zbog visokih cijena taksija u Londonu (izbjegavajte ih).

Putovanja u London su uvijek dobra i gotovo da ne postoji vrijeme kada ne bi trebali otputovati u ovaj grad. Ipak, moramo reći kako je vrijeme od svibnja do rujna najbolji izbor za posjetiti London. Isto tako i za Advent i Novu Godinu odličan je izbor za boravak u Londonu.

 

 

Do Londona možete avionom već od 19 eura sa Ryanair/Laudamotionom, ali i već od 29 eura s Easyjet ili Wizzairom. Iz Hrvatske možete i sa British Airways ili Croatiom Airlines već od 89 eura.

Top 5 razloga zašto posjetiti London

  • Predivna arhitektura
  • Bogata kultura
  • Hrana i mjesta za izlaske
  • Najbolji muzeji i galerije
  • odlični restorani

Za boravak u Londonu preporučujemo Best Western Boltons hotel ili Victoria Inn hotel.

Više informacija o turizmu i ponude za odmor u Londonu provjerite i na stranici Jeftina putovanja.

Ostale hotele, apartmane i ville u Londonu potražite ovdje – Booking smještaj u Londonu.

 

Leave a Reply