Najbolje plaže u Sukošanu u Dalmaciji

Sukošan je predivno mjesto na 10min autom od Zadra i svidjet će se svima koji žele miran i opušten odmor ovog ljeta, a pogotovo osobama koja dolaze i na miran obiteljski odmor s djecom. Sukošan ima nekoliko plaža na kojima nije gužva, a smještaj je ovdje iznimno povoljan. Sukošan je savršeno lociran na pola puta između Zadra i Biograda na Moru. Pogledajte preporuke za smještaj i sve o plažama na ovom mjestu.

Dječji raj

Ovo je ujedno i glavna plaža u Sukošanu, a naziv nosi jer je idealna za odmor s djecom. Pješčano dno i plitko more. Rezervirajte Vilu Fontana, najbolji smještaj i odmah je do plaže.

Zlatna luka

Šljunčana plaža sa nešto pijeska i borova koji rade ugodan hlad. Ovdje imate parking, wc i vanjski tuš. Za boravak uz plažu preporučujemo apartman Vila Vilma.

Plaža Makarska

Ova predivna plaža se nalazi uz centra Sukošana, ovo je pješčano-šljunčana plaža dosta plitkog mora i prepuna zabavnih sadržaja. Uzmite boravak u apartmanu Guest house Ero.

Plaža D-marin

Novouređena plaža u sklopu velike marine u Sukošanu. Za boravak pogledajte sljedeći link – klikni ovdje.

 

Imate li vi svoju omiljenu plažu u Sukošanu?

Pošaljite nam fotke plaža plaža iz Sukošana na fejs grupu.

Vidi više:

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Croatia by Ivan Ivankovic from Pixabay

Leave a Reply