Najbolje destinacije koje možete posjetiti za 3000 kuna

Ako planirate putovanja i nema još određenu destinaciju, ali imate određen budžet onda će vam ovaj izbor destinacija mnogo značiti jer će vam reći gdje sve možete putovati za iznos do 3000 kuna. Ova cijena od 3000 kuna se ne odnosi samo na avionsku kartu nego na povratnu avionsku kartu i smještaj po osobi. Naravno morate uzeti u obzir da kupnja avionske karte u “lastminute” trenutku neće biti ista kao što smo napisali pa očekujte da možda neke destinacije i ne budu dostupne za ovaj iznos. Kako bi ostvarili najbolju cijenu potrebno je kupiti avionsku kartu barem 6 tjedana prije samog putovanja. Najjeftiniji i najveći izbor hotela i apartmana – kliknite.

Credits: Dubai by F.Prochasson/123RF

Credits: Dubai by F.Prochasson/123RF

Dubai

Dubai će vam možda zvučati skupo, ali ako kupite avionsku kartu 6-8 tjedna prije putovanja možete ju nabaviti za manje od 2300 kuna dok ćete cijenu smještaja u trajanju od 5 dana platiti oko 700 kn po osobi odnosno 1400 kn za dvokrevetnu sobu. Provjerite cijene klikom ovdje.

London

London je još jedna destinacija za koju turističke agencije traže i do 4000 kuna, ali ako putujete sa lowcost kompanijama vi možete platiti avionsku kartu manje od 50 eura, a smještaj u trajanju od 5 dana i to u centru Londona stajati će manje od 1400 kn po osobi odnosno 2800 kn za dvokrevetnu sobu. Provjerite cijene – Hoteli u Paddingtonu.

Lisabon

Za putovanje u Lisabon potrebno je rano rezervirati avionsku kartu kako bi jeftino osigurali direktni let iz Zagreba. Cijena avionske karte se kreće od 1100 pa do 2000 kn za lastminute ponude. Smještaj je vrlo povoljan u Lisabonu i 1000 kuna će biti dovoljno za 5-6 dana boravka u hotelu ili apartmanu.

Sevilla

Putujte na Sevillu avionom iz Budimpešte ili Venecije i proći ćete dvostruko povoljnije nego sa letovima iz Hrvatske. Cijena leta je u prosjeku 800-1200 kn, a cijena noćenja oko 200 kn po osobi.

Tenerife

Jedna od najboljih destinacija koju možete posjetiti za iznos do 3000 kuna. Cijena povratne avionske karte iz Venecije kreće se od 900 kn pa do 2000 kn, a smještaj je oko 1000 kn po osobi za 7 noćenja.

credits: Malta by titovstudio/can stock photo

credits: Malta by titovstudio/can stock photo

Leave a Reply