Najbolja mjesta Hrvatske za odmor u lipnju

Donosimo popis najboljih destinacija Hrvatske za vaš odmor u lipnju (junu) ove godine. Odmor za praznike krajem lipnja ili za Tijelovo početkom lipnja. Produženi vikend u lipnju ili ljetovanje – vaš tip odmora, mi samo savjetujemo koja su to najbolja mjesta. Ponude za odmor možete pronaći na internet portalu Putujmo jeftino. Za više informacija o jeftinim putovanjima učlanite se u grupu Najbolja mjesta.

Motovun

Čaroban gradić u srcu Istre idealan je za vaš kraći odmor. Predlažemo produženi vikend u dvoje.

Opatija

Romantična Opatija će vas očarati svojim ljepotama, top hotelima i odličnim wellness centrima.

Zadar

Jedan od najljepših, ako ne i najljepši grad na Jadranu. Zadar ima sve, povijest, kulturu, spomenike, noćni život i lijepe plaže.

Rovinj

Slikovit grad koji je po mnogim internet portalima jedan od najljepših gradova na Mediteranu. Uživat ćete u romantičnom odmoru u Rovinju.

Osijek

Grad koji je kao stvoren za vikend odmor u Slavoniji. Posjetite Slavonsku Metropolu i njegovu predivnu okolicu.

Daruvar

Posjetite Daruvar, predivan mali grad u Slavoniji. Uživajte u šetnjama slikovitim ulicama, odmorite na starom trgu i boravite u Daruvarskim toplicama.

Poreč

Još jedan predivan grad u Istri koji preporučujemo obiteljima s djecom, ali i parovima. Odlični hoteli, all inclusive ili pun pansion paketi.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Osijek, Croatia by xbrchx/ can stock photo

Leave a Reply