Najbolja destinacija za medeni mjesec – Maldivi

Ako planirate vjenčanje i medeni mjesec vjerujemo kako već dugo tražite svoje odredište za to posebno putovanje. Maldivi su zaista najboljiizbor za odmor iz snova, opuštanje i uživanje. Ako želite da vaš medeni mjesec bude na jednom od najljepših otoka svijeta i da se kupate u predivnom tirkiznom moru i  izležavate se na bijelim pješčanim plažama tada nemojte ni sekunde razmišljati o nekoj drugoj destinaciji nego se odlučite za Maldive. U nastavku teksta možete pronaći korisne savjete i informacije o cijenama i putovanju na Maldive.

Credits: Carribean by Martin Valugirsky photo/123RF

Credits: Carribean by Martin Valugirsky photo/123RF

Kako jeftino putovati na Maldive?

Odmah vam moramo reći kako „jeftino“ i Maldivi ne idu u istu rečenicu, ali to ne znači da za budžet od 1000 do 1500 eura po osobi ne možete imati all inclusive odmor na Maldivima. Trenutno se mogu kupiti povoljne avionske karte s polaskom iz Zagreba ili Beograda, a cijene letova kreću se od 400 do 600 eura po osobi. Kliknite na ovaj link i pogledajte sve letove iz Zagreba za Maldive.

Cijene hotela na Maldivima

Nakon što ste kupili avionsku kartu potrebno je rezervirati smještaj, a to bi vam već mogao biti problem jer se cijene drastično razlikuju. Za primjer smještaj na javnom otoku Maafushiju kreću se od 30 eura po osobi za noćenje dok skupocjeni bungalovi na vodi koji se nalaze u luksuznim resortima stoje i po 1000 eura za noćenje. Kliknite ovdje – cijene hotela i resorta na Maldivima.
Nemojte se obeshrabriti jer Maafushi uopće nije loše mjesto (provjerite na youtube), a hoteli su odlični i vrlo povoljni. Za 7 noćenja u jednom od takvih hotela potrebno je izdvojiti 300 eura po osobi odnosno 500 eura ako želite puni pansion. Kombinacija avionske karte i ovakvog smještaja u prosjeku će vas stajati 1000 eura po osobi što je i više nego povoljno za jedan medeni mjesec.

Što vidjeti na Maldivima

Maldivi su destinacija za sunčanje i kupanje, odmor za dušu i tijelo, ali isto tako možete posjetiti glavni otok Male gdje možete uživati u kulturi ovih otoka, upoznati dobre ljude, probati odličnu gastro ponudu, rezervirati privatnog vodiča, uzeti jednodnevni izlet za ribolov, surfanje, istraživanje morskih dubina….

  • Istražujte morske dubine
  • Uplatite satove ronjenja
  • Plivajte sa morskim psima
  • Odite gliserom na jednodnevni izlet na napuštene otoke
  • Upoznajte kulturu
  • Posjetite muzeje u Male-u
  • Večera na privatnom otoku na plaži
  • Gledanje teleskopom u predivno zvjezdano nebo
  • Vjenčanje na plaže
  • RibolovBooking.com

Leave a Reply