Najbolja 3 hotela za sunčanje u kupanje u Dubrovniku.

Odlučili ste se za putovanje u Dubrovnik i zanima vas gdje se najbolje kupati i koji hotel uzeti s uvjetom da ima bazene, sunčana terase, ležaljke i moderno uređene sobe? Predlažemo da pročitate ostatak teksta i kliknete na linkove kojo će vas zatim preusmjeriti na stranicu gdje imate galeriju fotografija hotela, opcija, a i gdje možete napraviti online rezervacije za vaše ljetovanje ili vikend putovanje.

Credits. Dubrovnik photo by ILanem/123rf

Credits. Dubrovnik photo by ILanem/123rf

Hotel Sun Gardens, već od 1100 kn po osobi

Za boravak u srpnju potrebno je u prosjeku izdvojiti 1100 kn po osobi za noćenje u ovom predivnom hotelu. Ukupno više od 200 soba i apartmana od kojih mnoge nude predivan pogled. Ovo je odličan obiteljski hotel koji nudi unutarnje i vanjske bazene, polupansion, prijevoz do zračne luke, brz wifi, parking i mnogo drugih stvari. Provjerite ponudu – Hotel Sun Gardens.

Hotel Mlini, Mlini, Dubrovnik, već od 750 kn po osobi

Za boravak u srpnju za hotel Mlini morate izdvojiti 750 kuna po osobi za dvokrevetnu sobu. Predivan hotel koji se nalazi na samo 1min pješice od plaže, a ustupa fitness centar, moderno uređene sobe, prijevoz do hotela iz zračne luke i odličan izbor hrane i pića. Provjerite – Hotel Mlini.

Hotel Bellevue Dubrovnik, već od 1300 kn po osobi

Za boravak u srpnju i kolovozu ovaj hotel zaista ima visoke cijene i potrebno je izdvojiti oko 1300 kn po osobi za noćenje uz doručak. Ovaj luksuzni hotel svoju cijenu opravdava mnogim nagradama i visokoj ocjeni koju mu ostavljaju svi posjetitelji. Hotel ustupa odličan spa i wellness centar, a nudi i uslugu prijevoza do zračne luke kao i velik izbor jela i pića.  Provjerite – Hotel Bellevue.

Do Dubrovnika možete autom, autobusom ili avionom.

Zbog visoke cijene karte za autobus i velike potrošnje goriva za sve putnike iz Zagreba predlažemo putovanje avionom. Kompanija Croatia Airlines ustupa jeftine avionske karte iz Zagreba za Dubrovnik po cijeni od 280kn/smjer.

Ukoliko tražite nešto povoljniji smještaj predlažemo da kliknete na ovu tražilicu ispod i rezervirate smještaj.Booking.com

Leave a Reply