Mykonos u lipnju ili rujnu – najbolje vrijeme za posjetiti

Mykonos je predivan Grčki otok koji slovi kao jedan od najljepših u Europi, ali i kao najbolji otok za parijanere koji ovdje dolaze zbog skupih klubova i hotela i obožavaju cijelodnevno plesanje na dj partijima.

Mykonos je upravo iz gore navedenog razloga vrlo popularna destinacija i vrlo skupo mjesto za posjetiti. Nije problem u cijeni leta nego u cijenama hotela i villa. Sve bolje su vrlo skupe i uvijek rasprodane. Upravo zato je najbolje vrijeme za putovanje u lipnju ili rujnu.

Cijene su i do 40% manje u lipnju i rujnu, a vrijeme je čak i bolje. Lipanj nema kiše, a temperature su vrlo visoke (kao i u srpnju), a rujan je nešto malo hladniji od ionako prevrućeg kolovoza.

Osim što će cijene biti niže, a vrijeme i dalje idealno i barovi će imati više slobodnih stolova pa nećete morati plaćati veću cijenu ili rezervirati mjesto i par dana unaprijed. Još jedan od benefita putovanja u lipnju i rujnu su i to da su gužve znatno manje, a to je vrlo bitno s obzirom na pandemiju u svijetu.

Za vaš boravak preporučujemo SUPER PARADISE, odličan smještaj za 300 kn po osobi.

Jeste li već bili na Mykonosu? Komentirajte.

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Source: V.J.Matthew/123RF

Leave a Reply