Mjesta sa najboljim vremenom i klimom

Volite sunce i dobru klimu? Ovo su najbolja mjesta svijeta po izboru Huffington posta. Radi se o  mjestima s najboljom klimom i najboljim vremenom i temperaturama za uživanje tijekom cijele godine. Za putovanja na ova mjesta predlažemo da potražite smještaj na stranici Booking dok za avionske karte predlažemo Skyscanner stranicu. Već gotove ponude za putovanja uvijek možete pronaći na stranici Putujmo jeftino koja se bavi pronalaženjem najboljih ponuda za putovanje.

Kostarika

Divlja Kostarika super je egzotična destinacija koja ima savršeno vrijeme gotovo cijele godine. Rajske plaže, predivne all inclusive hotele i odlična mjesta za istraživanje. Klima i vrijeme su ovdje savršeni.

Havaji

Ako tražite 365 dana sunca i uživanja, Havaji su jedan od najboljih izbora na svijetu, ali isto tako i uvjerljivo najskuplji izbor s ovog popisa, a tu je naravno i problem sa dobivanjem vize.

Aruba

Kraljica Kariba, čarobna Aruba najsunčanije je mjesto na svijetu i svih 365 dana je sunčano i klima je odlična. Za smještaj kliknite ovdje – Booking.

Cipar

Cipar je poznat kao najbolje mjesto po pitanju klime u Europi. Ako želite ugodne temperature za kupanje od travnja do studenog Cipar je najbolji i najjeftiniji izbor za putovanje.

Grčki otoci

Zbog blage klime i visokih temperatura mnogi grčki otoci su također na popisu mjesta sa najboljom klimom i vremenom kroz gotovo cijelu godinu. Potražite smještaj.

Kenija

Predivna Kenija ima najbolju klimu i temperature kroz cijelu godinu. Ako želite avanturu  i želite putovati kroz razna godišnja doba teško je da ćete pogriješiti s izborom putovanja u Keniju

Malta

Još jedan europski otok, otok sunčanog Mediterana koji se nalazi na listi najboljih mjesta po pitanju vremena i klime. Ugodna zima, vruće proljeće i savršeno ljeto, odmor na Malti je uvijek super ideja.

Meksiko

Meksiko ima velik broj mjesta koji su savršen izbor za bijeg od zime ili za ljetovanje i to kroz svih 365 dana u godini. Za daleka sunčana putovanja uvijek možete izabrati Meksiko i njegove čarobne destinacije.

Portugal

Ako tražite europsku destinaciju koja ima sve, od arhitektura, restorana, niskih cijena, plaža, odličnih hotela i super gastro ponude onda morate posjetiti Portugal. Izaberite Porto, Faro ili Lisabon i uživati ćete kroz cijelu godinu u odličnoj klimi i sa odličnim vremenom.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.Booking.com

Credits: Travel by Krasnevsky / bigstockphoto

Leave a Reply