Ljetne destinacije – otok Brač

Otok Brač nije samo jedna od najslikovitijih i najljepših destinacija Hrvatske on je i najveći otok Dalmacije. Brač svoju popularnost može zahvaliti otmjenim hotelima, rajskim plažama i odličnoj klimi. Ako ste ljubitelj odmora na moru destinacija Brač je jedna od najljepših destinacija koje možemo preporučiti za ovogodišnje ljetovanje. Avionske karte iz Zagreba za Bol na Braču iznose oko 650 kuna po osobi.

Preporučujemo da posjetite Supetar ili Mline koje se ističu kao dva najpopularnija mjesta za odmor na Braču. Bol na Braču je najstarije naselje na otoku koje je odličan izbor za ljubitelje plaža jer se ovdje nalazi super popularna plaža Zlatni rat.

Credits. Photo by darios/123rf/Croatia/Brač

Credits. Photo by darios/123rf/Croatia/Brač

Osim plaža i odlične klime otok Brač ponudit će vam velik izbor atrakcija, bogatu povijest i dobar izbor vrhunskih restorana pa će tako svatko doći na svoje. Smještaj na otoku Braču je zapravo vrlo povoljan i prosječna cijena iznosi 380 kuna za noćenje, a sve ove predivne hotele i apartmane možete pronaći klikom na link – HOTELI I APARTMANI NA OTOKU BRAČU. Rado ističeno Bluesun Hotel Bonacu kao jedan od najboljih izbora za odmor na Braču, ovaj predivan hotel nalazi se samo 150 m udaljen od plaže i 1 km od slavne plaže Zlatni rat. Odlična ponuda hotela uključuje all inclusive za samo 740 kuna za dvije osobe odnosno 370 kuna za noćenje po osobi i sva jela i pića. Teško ćete pronaći bolju ponudu od ove, rezervirajte ju klikom na ovaj link.

Kliknite ovdje i potražite smještajBooking.com

Leave a Reply