Kuala Lumpur, savršen odmor za bijeg od zime

Ako želite pobjeći od zime i ove jeseni i zime putovati negdje gdje je toplo i ugodno onda savjetujemo da to ove godine bude predivni Kuala Lumpur koji je već zadnjih par godina postao top destinacija koja se jednostavno mora posjetiti i doživjeti. Smještaj potražite ovdje – Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur od studenog do siječnja je idealan izbor za putovanja, a osim visokih temperatura jedan od glavnih razloga je naravno i to što su avionske karte vrlo povoljne za putovati. Naravno nemojte očekivati povoljne lastminute pa tako već do listopada kupite avionske karte za prosinac i siječanj.

Vrijeme je ovdje odlično i temperature u prosjeku iznose 27°C pa ako želite dočekati Božić ili Novu godinu u kratkim rukavima ne vidimo bolju destinaciju za putovanje u iznosu do 5000 kuna po osobi.

Kuala Lumpur će vas oduševiti svojom bogatom kulturom, trgovima, predivnim ulicama, velikim izborom trgovina u kojima možete kupiti sve što poželite i naravno svojim unikatnim izborom vrhunske gastro ponude zbog koje ćete se uvijek željeti vratiti ponovno.

Što sve vidjeti?

  • Tornjeve Petronas
  • Toranj Kuala Lumpur
  • Park ptica
  • Muzej grada
  • Šoping centri
  • Kuala Lumpur eko šumu
  • Špilje Batu
  • Kinesku četvrt
  • Trg Merdeka

 

Kako do Kuala Lumpura?

Cijena povratne avionske karte iz Zagreba ili Beograda za Kuala Lumpur iznosi u prosjeku između 400 i 500 eura, ali cijena može biti i veća ako se radi o lastminute putovanjima ili putovanjima na praznike.

Smještaj u Kuala Lumpuru?

Cijena noćenja u odličnom hotelu u centru grada stajati će vas manje od 200 kn po osobi odnosno 400 kn za dvokrevetnu sobu u hotelu sa 3 ili 4 zvjezdice na super lokaciji odakle možete jednostavno i lako do svih znamenitosti i događanja. Kliknite ovdje – Cijene smještaja u Kuala Lumpuru.

Kada putovati u Kuala Lumpur?

Najbolji period je između studenog i svibnja.  Preporučujemo ipak i putovanja do sredine lipnja.

Koliko dana boraviti?

Pa idealno bi bilo sve između 7 i 10 noćenja. Ako putujete na više od 10 dana svakako iskoristite te i za let iz Kuala Lumpura u još koji dio Azije jer su letovi smiješno niske cijene i već od 40-tak eura možete letjeti na mnoge druge destinacije.

Leave a Reply