Kako najjeftinije do Malte: Vaš vodič za povoljan odmor na Malti

Želite jeftino na Maltu? Imamo za vas vodič kako najjeftinije do Malte i tamo boravit jeftino. Malta, sredozemni dragulj bogat poviješću, kulturom i nevjerojatnim prirodnim ljepotama, jedna je od destinacija koju svatko treba dodati na svoju listu želja. Ovaj članak će vam pokazati kako doći do Malte bez da ispraznite svoj novčanik, zahvaljujući povoljnim letovima i smještaju.

Zašto trebate na Maltu

Malta nudi nešto za svakoga – od prekrasnih plaža, impresivnih povijesnih spomenika kao što su megalitski hramovi, do živopisnih gradova poput Vallette i Mdine. Otok je poznat po gostoljubivosti, izvrsnoj mediteranskoj kuhinji i bogatom kulturnom naslijeđu koje seže tisućama godina unatrag. Za odmor izdvajamo mjesta – Sliema, St. Pauls Bay, Valletta i St Julians.

Letovi za Maltu: super lowcost odmor!

Zahvaljujući aviokompanijama kao što su Wizzair i Ryanair, putovanje na Maltu nikada nije bilo povoljnije. Iz regije se na Maltu može letjeti već od 14 eura, s velikim brojem letova iz raznih zračnih luka, uključujući Zagreb, Beograd, Trst, Beč, Niš i Veneciju. Povratni letovi često se mogu pronaći već od 24 eura, posebno tijekom promotivnih akcija aviokompanija. Možete pronaći letove odmah na stranici Ryanaira i Wizzaira ili gotove pakete let + hotel na stranici Putujmo Jeftino.

Credits: Malta Comino by dorinmarius dreamstime

Smještaj na Malti: Kvaliteta po povoljnoj Cijeni

Ne morate brinuti o smještaju na Malti – otok nudi opcije koje odgovaraju svakom budžetu. Pronašli smo hotele koji nude boravak već od 30 eura po osobi, čineći Maltu izuzetno pristupačnom destinacijom za sve putnike. Bilo da tražite luksuzni resort ili udoban bed & breakfast, Malta ima sve. Pogledajte – cijene apartmana i hotela na Malti.

INFO VIŠE!

Malta je destinacija koja nudi nevjerojatan spoj povijesti, kulture, prirodnih ljepota i gostoljubivosti, sve to po izuzetno povoljnim cijenama. Zahvaljujući jeftinim letovima i smještaju, otok je dostupan svima koji žele istražiti sve što nudi. Ne propustite priliku za nezaboravno putovanje na Maltu – rezervirajte svoj let i smještaj već danas!

Pogledajte i vodič za najbolje hotele na Malti za parove i obitelji. Niska cijena, vrhunska usluga.

Ako želite inspiracije za putovanje posjetite grupu ispod. Ponude putovanja su aktivne i odmah možete kupiti pakete putovanja na JEFTINA PUTOVANJA HR.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Source: Robert Wilson/Malta/123RF

Leave a Reply