Iznenadite ju vikendom iz snova na moru

Za predivan odmor u proljeće ili ljeto 2019.godine odlučili smo da vam predložimo jedno predivno putovanje i odmor na moru. Bez obzira ako nemate godišnji odmor u srpnju trebali bi si priuštiti barem jedan vikend na moru. Predlažemo da to obavezno učinite jer ako ne zbog sebe onda zbog svog parnera koji isto tako zaslužuje odmor.

Iznenadite svoju voljenu osobu s jednim predivnim vikendom na moru. Ako ne možete putovati vlastitim autom onda rezervirajte jeftine autobusne karte na stranici Autotransa ili Flixbusa i uputite se u avanturu na moru.

Split

Split je uvijek odličan izbor za putovanje jer osim predivne plaže i Rive ima i odličnu kulturu i povijest. Preko dana možete uživati u sladoledu na Rivi, kupanju na Bačvicama, a poslijepodne možete istraživati spomenike i muzeje. Noć je idealna za odlazak u obližnji restoran i uživanje u gastro delicijama. Pronađite najpovoljniji smještaj u Splitu klikom ovdje – Hoteli i apartmani u Splitu.

Rovinj

Bez obzira želite li romantičnu šetnju, odlazak na večeru u otmjeni restoran ili razgledavati ostatke bogate povijesti ovoga grada, Rovinj će vam uvijek biti odličan izbor za vikend putovanje koji je s  razlogom već više puta bio spominjan u top 10 najromantičnijih gradova Europe. Cijene provjerite ovdje – hotel i apartmani u Rovinju.

Biograd na Moru

Ako želite savršen odmor u manjem mjestu koje ima sve onda je to predivni Biograd na Moru. Ovaj predivan grad ima odlične plaže u kojima će uživati i veliki i mali, a broj restorana i kafića uz plažu je zaista zavidan. Kako je Biograd vrlo blizu Zadra to je odličan izbor i za razgledavanje Zadra i njegove bogate kulture i povijesti. Cijene hotela u Biogradu.

Makarska

Ova destinacije je top hit ovoga ljeta i svaki dan se traži noćenje više. Makarska ima odlične plaže, šetnice i vrhunske restorane. Posjetite Makarsku  i izaberite boravak u jednoj od romantičnih villa uz plažu i priuštite svojoj voljenoj osobi romantičan vikend iz snova.

Motovun

Za ljubitelje dobre hrane, svježeg zraka i sve one koji vole romantičnu atmosferu. Nešto je posebno u Motovun. Predlažemo da posjetite ovaj čaroban grad na barem 2 dana za vikend u srpnju. Izaberite odmor u Villi Borgo ili hotelu Kaštel i opustite se uz romantične trenutke. Cijene smještaja u Motovunu.

Motovun 2016

Leave a Reply