Inspiracija za putovanje – Venecija

Za proljeće 2018. izabrali smo Veneciju kao jednu od najljepših destinacija. Venecija je savršen izbor jer nudi ogroman broj predivnih znamenitosti, romantičnu atmosferu, slikovite male ulice i predivnu arhitekturu. Kako je Venecija udaljena na manje od 4h autom iz Zagreba ističe se i kao odlična vikend destinacija.

Putujete li od ožujka do svibnja možete očekivati manje gužve i povoljnije cijene noćenja. Venecija ima ograničen broj hotela i često zna biti vrlo rasprodana pa hoteli uvijek imaju visoku cijenu, ali u pravilu ukoliko rezervirate barem mjesec dana unaprijed možete dobiti odličnu cijenu noćenja.

Izabrali smo za vas tri odlična hotela za romantičan boravak u Veneciji. Kliknite na linkove ispod i pogledajte ove predivne hotele.

Locanda Allegri hotel

Hotel San Maurizio

Hotel All Fava

Preporučujemo produženi vikend za Uskrs, Praznik rada ili Tijelovo za savršen odmor u Veneciji. Rezervirajte noćenja već danas uz opciju besplatno otkazivanje i plati kasnije i možete biti mirni jer će vaša rezervacija biti osigurana, a platiti ćete tek pri dolasku. Ukoliko odustanete od putovanja uvijek možete prije besplatno otkazati svoju rezervaciju.

Do Venecije možete putovati s Flixbusom svaki dan iz Zagreba, a možete putovati i vlastitim vozilom. Još jedna opcija je i putovanje vlakom iz Trsta. Do Trsta svaki dan vozi Autotrans iz Rijeke, Rovinja ili Zagreba već od 40 kuna po osobi.

Venecija je grad u koji ne trebate putovati ako mislite štedjeti i paziti na svaku kunu. Ovdje ćete imati odličnu hranu, predivan boravak i nevojerojatnu atmosferu pa predlažemo da se opustite i uživate. Posebno ističemo kako je ovo savršena destinacija za bijeg u dvoje ili za medeni mjesec.

Pogledajte fotografije predivne Venecije.

Leave a Reply