Ideja za road trip – Hrvatska 7 dana za 1200 kn

Možda živite u Hrvatskoj, a možda ste iz Srbije ili Bosne, nema veze jer ovo je odličan članak sa savjetima za jedno road-trip putovanje Hrvatskom. Bez obzira gdje živite uvijek možete iskoristiti nekoliko dana da proputujete Hrvatsku i upoznate neke od njezini najljepših mjesta i atrakcija. Ideja za road trip – Hrvatska 7 dana za 1200 kn. Za cijene hotela kliknite ovdje.

Kao plan putovanja predlažemo da krenete od Istre i prvo posjetite Poreč i Novigrad na jedan dan, a zatim odmorite uz noćenje u Rovinju.

Drugi dan posjetite Motovun, Hum i Roč, a dan završite odlaskom na večeru i noćenje u Opatiju, a možete skočiti i do otoka Krka.

Treći dan posjetite Plitvička jezera za jedan popodnevni odmor i užitak, a zatim posjetite Zadar. Osim Zadra obavezno posjetite Biograd na moru i Nin. Predlažemo boravak od 2 dana u Zadru.

Peti dan krenite za Šibenik, a obavezno posjetite Split, Makarsku i Vodice. Predlažemo barem 3  dana za odmor i kupanje ovdje.

Ukupno ste posjetili više od 10 mjesta, kupali se, izlazili u Zadru i Splitu, vidjeti ljepote Plitvičkih jezera i neke od najljepših bisera Istre. Putovanje autom bi trajalo 7 dana, a ukupno bi proveli 6 noćenja. Smještaj u prosjeku iznosi samo 1200 kn po osobi tj. 2400 kn za 6 noćenja za 2 osobe u apartmanima ili hotelima (ovisi od mjesta do mjesta) za jedno putovanje krajem lipnja ili početkom srpnja.

Sve hotele i apartmana koje smo i mi pronašli možete pogledati klikom ovdje – Hoteli i apartmani. Kliknite na link, izaberite destinaciju, upišite datume – noćenje i poredajte po cijeni, rezervirajte i ponovite to za ostale destinacije. Sve destinacije iznad su samo primjeri, vi slobodno izaberite druge destinacije i organizirajte si jedan city road-trip kroz Hrvatsku.

U cijenu od 1200 kn nismo računali gorivo, hranu i piće.

credits. road trip, prijatelji, photo by Antonio-Guillem/can stock photo

credits. road trip, prijatelji, photo by Antonio-Guillem/can stock photo

Leave a Reply