Evo zašto je Booking najbolji za vaše ljetovanje

Online rezervacije na stranicama posrednika su već toliko popularne da samo 10% ljudi rezervira smještaj direktno od hotela telefonski ili putem emaila/agencije.

Jedan od najvećih posrednika za internet rezerviranje smještaja je Booking. Po nama to je 100% sigurna i najbolja stranica koja će vam u sekundi pokazati sav smještaj na nekoj destinaciji i dati opcije koje vam nitko drugi neće dati, a to su besplatno otkazivanje i plaćanje pri dolasku.

Besplatno otkazivanje znači da možete besplatno otkazati smještaj prije dolaska ako se promjeni plan putovanja, postoji bolest ili jednostavno bude neka pandemija ili katastrofa.

Plaćanje pri dolasku je još bolja opcija jer vi tako ne trebate ni ostaviti broj kartice, samo rezervirate uz opciju plaćanja pri dolasku, a imate li uz top i opciju besplatno otkaži sigurni ste 100% od bilo kakve promjene putovanja.

Agencija vam ovo nikad neće ponudit niti hoteli koje konraktirate na drugačiji način. Zato i osobno koristimo Booking uvijek i nikad nismo imali problema.

Naravno uvijek savjetujemo da rezervirate provjerene hotele i apartmana, a po nama prijedlog bi bio da rezervirate smještaj koji ima minimalno 30 recenzija i ocjenu minimalno 7 do 10 tj. 70%.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za proljeće i ljeto 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits: hotel by slidezero/can stock photo

Leave a Reply