Evo kamo možete na ljetovanje ove godine

Ako želite na ljetovanje ove godine to neće biti baš lako. Mnoge države postrožuju ove godine sve pa tako i primanje turista preko ljeta. Već sada postoje naznake kako će neke države koje su inače vrlo posjećene preko ljeta ostati bez više od 70% turista. Najbolje bi bilo birati sljedeća mjesta (osim naravno Hrvatske ukoliko u njoj živite). Ako ste iz Hrvatske i ne želite ljetovati ovdje ili ste iz Bosne i Srbije ili Slovenije, onda preporučujemo sljedeće destinacije.

 

Turska

Obavezan je pcr test, 72h ili manje od samog leta. Turska ima niske cijene, lijepo i čisto more te odličnu ponudu hotela i apartmana.

Grčka

Pcr test je i ovdje obavezan, ali postoje naznake da možete i sa EU putovnicom za koronu, ali o tome nešto kasnije. Grčka ima odlične otoke koje morate vidjeti.

Cipar

Još jedna destinacija koja je odličan izbor za ljetovanje. Cijene su i više nego dobre. Isto tako, za sada treba pcr, ali razmišlja se i o ukidanju.

Malta

Super država za ljetovanje ove godine. Ukoliko se nešto ne promjeni na gore, situacija je ok i ljetovanje će biti garantirano.

Maldivi

Možete na Maldive i trebate ovo iskoristiti, a nije nikad ni bilo jeftinije tamo ljetovati

Zanzibar

Još jedna destinacija na koju možete ovog ljeta.

Planirate li na ljetovanje ove godine? Komentirajte. Posjetite našu grupu na fejsbuku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply