Europljani uglavnom žele putovati unutar EU

Kamo vi želite putovati? Po velikoj anketi Europske turističke zajednice putnika gotovo 40% Europljana želi putovati isključivo unutar EU u 2021.godini. Gotovo 20% njih ne planira putovati izvan svoje države, a gotovo 50% putnika je glasalo kako planira po prvi put ove godine putovati između travnja i lipnja.

Po ovoj anketi dolazi se do porasta od 20% više nego što je to bio slučaj u 2020.godini s putovanjima u travnju, svibnju i lipnju.

U anketi je i više od 50% osoba reklo kako će svakako putovati prije kraja ljeta, a mnogi su se odlučili i za putovanja u jesen 2021. godine zato što misle kako će ova situacija u svijetu do tada biti znatno bolja i da će se mnoge mjere ublažiti.

Što mislite, hoće li se mjere promjeniti sljedeće jeseni i hoće li svijet ponovno biti “normalan” po pitanju putovanja krajem ove godine ili je još rano za to?

Koliko je situacija u svijetu utjecala na vaš odabir destinacije? Javite nam odgovor u komentaru ili u grupi na Facebook.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Source: Vipergp/can stock photo

Leave a Reply