Dvorac Najac, Francuska

Dvorac Najac se nalazi u malom selu Najac na jugu francuske. Do Najac sela i dvorca se može najlakše tako da prvo putujete iz Hrvatske za Toulouse odakle imate javni prijevoz dalje, a možete i rent-a-carom iz Toulouse-a. Avionske karte iz Hrvatske za Toulouse se mogu pronaći za 70-tak eura u sezoni i to direktni letovi iz Dalmacije.

Mjesto Najac je bogato poviješću i kulturom, a dvorac je kraljevska tvrđava sagrađena davne 1253.godine.  Dvorac je sagrađen na mjestu starijeg dvoraca iz 1100.godine.

Ovo mjesto je čarobno zbog svoje povijesti, ali i okoline koja okružuje dvorac i mjesto. Najviše će uživati zaljubljenici u kulturu i spomenike te svi oni koji obožavaju posjećivati stare dvorce Europe. U blizini mjesta Najac postoje kampovi i odlični restorani, a unutar mjesta ima i povoljan smještaj koji možete pogledati klikom OVDJE.

Od aktivnosti su tu restorani, izleti u brda, istraživanje dvorca ili odlazak u traženje tarfuta. Hotel u Najcu ima i bazene pa se možete ovdje i kupati po ljeti na otvorenim bazenima.

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Najac, Francuska by paul melki/ unsplash photos

Leave a Reply