Doživite raj na Zemlji – posjetite Santorini

Sigurno se pitate kako jeftino putovati na taj čarobni otok Santorini o kojem svi pričaju. Istina je takva da morate zaboraviti na ponude turističkih agencije osim ako nemate puno novca jer njihove ponude za ovaj otok nisu nimalo povoljne. Putovati do Santorinija možete uvijek i to vrlo povoljno, a u nastavku teksta pročitajte kako jeftino do Santorinija i zašto. Cijene noćenja provjerite klikom ovdje.

Zašto baš Santorini?

Osim što je jedan od najromantičnijih otoka na svijetu Santorini je i jedan od najljepših, a uz kombinaciju predivnih plaža, slikovitih ulica i romantičnog zalaska sunca možemo slobodno reći kako je Santorini zaista najbolja destinacija u Europi za medeni mjesec.

Credits: T.Popova/Santorini/123RF

Credits: T.Popova/Santorini/123RF

Kako jeftino do Santorinija?

Možete koristiti direktne letove iz Beča, Venecije ili letove sa presjedanjem iz Beograda, Zagreba ili Budimpešte. Cijena avionske karte ovisi o tome postoji li trenutnu kakva akcija, a baš u trenutku pisanja ovog članka postoji akcija kompanije Volotea i letovi za Santorini su samo 60 eura za mjesec srpanj ili rujan. Inače u prosjeku avionska karta iznosi između 120 i 200  eura za direktni let iz Venecije ili Beča u sezoni od travnja do listopada.

Osim direktnih letova uvijek možete kupiti avionsku kartu za Atenu i zatim kombinirati taj let sa letom iz Atene na otok Santorini. Povratna avionska karta za Atenu iz Zagreba iznosi oko 180 eura dok je povratna avionska karta iz Atene za Santorini u prosjeku oko 80 eura.

Smještaj na Santoriniju?

Za boravak na Santoriniju imate više od 500 (pet stotina) apartmana i hotela, a sve ih možete pogledati zajedno sa cijenama noćenja klikom ovdje – Smještaj na otoku Santoriniju.

Kao najbolji dio Santorinija za iznajmljivanje hotela ili apartmana je Fira i Oia. Nešto povoljnija opcija koju preporučujemo mlađima je Perrisa.Booking.com

Leave a Reply