Dovoljno je putovati, a nije bitno kamo

Ponekad su ljudi žalosni jer si ne mogu priuštiti putovanje o kojem sanjaju, ali tu najviše griješe jer nije bitno gdje idete na odmor nego da si ga napokon i priuštite. Teška je godina iza nas i vjerujemo kako mnogi od vas jedva čekaju da ponovno putuju.

Možda zbog situacije u 2020.godini nećete imati previše izbora ili novca za veliko putovanje sljedeće godine, ali bi svejedno trebali putovati (nakon što se situacija s covidom smiri i ponovno se otvore granice).

Vjerujemo kako ćete se preporoditi nakon jednog novog putovanja, a sad kamo idete na putovanje, to baš i nije najbitniji dio. Ono što je bitno je da si pružite zaslužen odmor pa makar i kroz jedno vikend putovanje autom izvan Hrvatske.

Ovo će cijeniti ne samo oni koji još nisu putovali nego i oni najstariji putoholičari koji u ovim trenutcima zaista “pate” jer ne mogu zamislit život bez putovanja.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za zimu 2020 i proljeće 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits: travel by dotshock/can stock photo

Leave a Reply