Destinacije na kojima se možete kupati za Božić

Destinacija za božićna putovanja na kojima se možete kupati je zaista puno, ali najbrojat ćemo neke od najboljih destinacija i napisati vam zašto. Ako tražite putovanje za Božić savjetujemo vam da već danas započnete s rezervacijama jer cijene laganu rastu kako se približava jesen i važno je na vrijeme rezervirati putovanje.Pronađite putovanja na Skyscanner tražilici i pronađite najpovoljniji hotel na – Jeftini hoteli i apartmani.

Source: Philipus / 123RF

Source: Philipus / 123RF

Dubai

Dubai spada među povoljnije daleke destinacije. Temperature su za Božić oko 28°C i pravi je užitak izležavati se na plažama. Ako iznajmite sobu u nekom hotelu uz plažu taj hotel će sigurno imati i privatnu plažu samo za goste hotela, toplo preporučujemo.

Haveseen/Maldives/123RF

Haveseen/Maldives/123RF

Maldivi

Luksuzna destinacija za sve one koji žele potrošiti više od 1000 eura za putovanje. Božić na Maldivima je predivan izbor jer je klima ovdje savršena, temperature mora su visoke i uživanje na plažama može započeti.

credits. photography ba balaikin/can stock photo

credits. photography ba balaikin/can stock photo

Phuket

Ako planirate putovati u Aziju i želite povoljno proći savjetujemo da posjetite Phuket. Ovo je jedna od najpopularnijih i najljepših destinacija svijeta, a već danas se mogu kupiti jeftine avionske karte za Phuket.

Credits. Bondi beach, Australia by Travelphotography/Can Stock Photos

Credits. Bondi beach, Australia by Travelphotography/Can Stock Photos

Sydney, Australija

Posjetiti slavnu Bondi plažu za Božić najbolji je izbor, ali na žalost i vrlo skupa opcija jer letovi za Sydney iz Hrvatske znaju koštati i više od 1200 eura po osobi.

Credits: KEftimov/123RF

Credits: KEftimov/123RF

Kanarski otoci

Bez obzira izaberete li Gran Canariju ili možda Tenerife ovdje ćete zaista uživati. Vrijeme ipak nije kao na ostalim destinacijama, ali temperature su i dalje oo 23°C što je i više nego dovoljno da uživate u dobrom vremenu dok se prijatelji kod kuće smrzavaju.

Leave a Reply