Destinacija za ljetovanje – Pridraga kod Zadra

U blizini Zadra nalazi se  naselje Pridraga. Odlično mjesto za ovogodišnje ljetovanje. Do Prigrade možete brzo i jeftino autom iz Zagreba, Siska i okolice.  Pridraga se nalazi vrlo blizu Novigrada u Dalmaciji i smještena je u općini Novigrad. Ovdje ćete uživati u lijepim plažama, čistom i vrlo toplom moru, a gastro ponuda je zaista odlična.

U ovom naselju se do danas sačuvalo starohrvatsko glagoljaško pjevanje, a ovdje se nalazi i spomenik nulte kategorije. Od glavnih znamenitosti izdvajamo ostatke Crkve sv. Mihovila i Crkvu sv. Martina.

Za vaš boravak ovdje izdvajamo par zaista odličnih apartmana uz more od kojih neki imaju i bazen. Cijene se kreću već od 200 kuna dnevno po osobi. Možete pogledati cijene i apartmane na OVOM LINKU.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete

Credits: Dalmaciija, more, hrvatska from Pixabay, by Sushuti user.

Leave a Reply