Destinacija dana – otok Capri

Otok Capri biser je Italije i jedan od najslikovitijih otoka Europe. Predlažemo da posjetite Capri u 2022.godini. Do Caprija možete vrlo jednostavno, prvo avionom iz Zagreba za Napulj, a zatim trajektom do Caprija. Capri će vas odušvit kulturom, spomenicima, plažom, slikovitom arhitekturom i odličnom atmosferom. Jedan od najljepših malih otoka Mediterana.

Trenutno iz Zagreba možete avionom za Napulj za 10 eura po osobi, a trajekt za Capri je isto tako manje od 20 eura. Napokon imate priliku da posjetite ovaj čaroban otok. Jedino što vam preostaje je provjeriti cijene smještaja i rezervirati smještaj barem 3mj prije putovanja.

Provjerite cijene boravka na Capriju klikom na OVAJ LINK.

Za savršen smještaj izaberite B&B Butik hotel Bettola del Ra – oko 350 kn po osobi za noćenje.

Capri je smješten u Napuljskom zaljevu, a ima svjetsku slavu kao jedan od najljepših otoka Europe, te ga mnoge poznate i slavne osobe obožavaju i rado posjećuju svake godine.

Zašto posjetiti Capri?

  • Plaže
  • Slikovita sela i naselja
  • Predivne šetnice
  • Čarobna priroda
  • Bogata povijest i kultura
  • Odlična gastronomija na otoku

Credits: Capri, Italy by freeartist/ 123rf photos

Ukoliko želite odmor u Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji ili Srbiji možete nam ostaviti poruku i poslat ćemo vam prijedloge za odmor, pronaći smještaj za vas i savjetovati vas. Možete nam se javiti u fb grupi za ljubitelje putovanja – klikni, pridruži se grupi i otvori pitanje/temu ako trebaš pomoć.

Imamo prijedloze za vikend odmore i putovanja, možete ih pročitati na ovom linku.

Leave a Reply