Destinacija dana – Kyrenia na otoku Cipru

Predivna Kyrenia je turističko mjesto na sjevernoj strani otoka Cipra. U povijesti je ovaj grad bio veliki trgovački lučki grad, a danas živi isključivo od turizma. Kyrenia se nalazi na oko 70km od Larnake u koju vjerojatno dolazite ako putujete na Cipar (ponekad su letovi i za grad Paphos, koji se nalazi daleko od Kyrenija na drugoj strani otoka).

Kyrenia je okružena slikovitim selima i gradićima te mali mjestima uz more. Atrakcije su uglavnom povijesne iskopine, dvorci, spomenici i stara gradnja i arhitektura. Kyrenia ima odličnu gastro ponudu  i vrlo povoljne cijene.

Preporučujemo da posjetite ovaj grad ako putujete na otok Cipar. Možete izabrati i ljetovanje ovdje. Dolazite u zračnu luku Larnaku i zatim možete taksijem, autobusom ili rent-a-carom do Kyrenije. Cijene boravka su povoljne, a u blizini grada su i mnogobrojne plaže.

Hoteli koštaju u prosjeku 200 kuna po osobi i to za termine u ljeto 2021. Pogledajte cijene hotela na OVOM LINKU ili u tražilici ispod.

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Kyrenia, Cipar by walkerssk/ from Pixabay

Leave a Reply