Deset super razloga zašto morate posjetiti Tajland

Budimo iskreni, Tajland je predivna zemlja prepuna čarobnih otoka, bogatih gradova, vrhunske gastro ponude i posebna je to zemlja kakva se ne može pronaći nigdje drugdje. Za putovanja na Tajland preporučujemo letove s Fly Emirates ili Qatar Airways iz Zagreba, a za smještaj preporučujemo da koristiti tražilicu Hotelscombined ili stranicu Booking. Ovo je deset super razloga zašto morate posjetiti Tajland. Kao najbolje destinacije u Tajlandu izdvajamo Phuket, Bangkok i Koh Samui.

Hrana

Da, tako je, hrana je ovdje posebna, raznovrsna i svaki će zaljubljenik u hranu ovdje uživati.

Luksuzni hoteli

Ako želite iskustvo boravka u luksuznim hotelima onda je Tajland jedan od najboljih izbora jer su cijene hotela s 5 zvjezdica ovdje dvostruko povoljnije nego u Hrvatskoj i gotovo 4 puta povoljnije nego u Engleskoj ili Francuskoj. Tajland je prepun luksuznih hotela koji će vam ponuditi savršen odmor za par stotina kuna. Najbolju cijenu hotela potražite preko Hotelscombineda.

Liljani

Ako niste čuli za jezero crvenih lotusa s tisućama crvenih ljiljana onda pogledajte video zapis ispod.

Budžet putovanja po Tajlandu

Super razlog je i činjenica da možete letjeti avionom ili putovati vlakom kroz Tajland po super cijenama. Tajland je jedna od destinacija koje nude najpovoljniji prijevoz.

Hramovi i spomenici

Ako volite budizam, volite hramove i spomenike onda je Tajland najbolji izbor za vaše putovanje.

Čarobni otoci

Rajski Phi Phi, Koh Tao, Phuket i na stotine drugih čarobni otoka razlog su više zašto putovati u Tajland.

Putovanja su povoljna

Tako je, najskuplji dio putovanja na Tajland je avionska karta, a i ona je jeftina u zadnje vrijeme. Trenutno se mogu kupiti avionske karte iz Hrvatske za Tajland za manje od 400 eura po osobi.

Klubovi i kafići na plažama

Vjerujemo kako ste već vidjeli fotografije i videa onih predivnih klubova i kafića na plaži, vjerojatno su to  oni koji se nalaze na Tajlandu. Ovdje možete doslovno živjeti na rajskim plažama i nikada nećete poželjeti napustiti ovu zemlju.

Kitopsine

Ako obožavate more i životinje onda morate posjetiti Tajland i priuštiti si kupanje sa Kitopsinama.

Majmuni i slonovi

Ako želite divljinu, egzotiku i šareni svijet bogate flore i faune ovdje ćete zaista uživati.

 

Leave a Reply