CRNI PETAK – Ljetovanje na Korčuli 7 dana u hotelu za 250 €

Super akcije i najniža cijena za odmor u hotelu na Korčuli za ljeto 2024. Stranica Booking ima crni petak i danas nudi opcije da kupite 30% povoljnije smještaj. Predlažemo da odmah osigurate smještaj na moru za sezonu 2024. Akcija traje još ovaj tjedan i možete rezervirati smještaj za bilo gdje i to do kraja 2024. Predlažemo bukiranje smještaja na moru u Hrvatskoj jer osim što je akcija 30% ionako su dodatno snižene cijene.

Tako recimo hotel Lumbarda u Lumbardi na otoku Korčuli nudi boravak za 7 dana za 500 eura za dvoje, 250 eura po osobi za termin za kraj 6mj i početak 7mj. Nešto malo skuplje kasnije u 7 i 8mj. Inače je cijena 40% veća. Pa ako želite 7 dana boraviti na Korčuli u hotelu za 250 eura po osobi umjesto za 600-700 eura po osobi predlažemo da pogledate link ispod, pogledate koji vam datumi odgovaraju i odmah da si osigurate smještaj. Postoje i opcije za obitelj, sobe za više osoba – provjerite link ispod.

PONUDA ZA KORČULU – LJETOVANJE

 

Trenutno traju najveće black friday akcije, zapratite linkove ispod!

Ako želite još ovakvih hotela za vikend odmor predlažemo da ih uvijek potražite prvo na tražilici jeftinih hotela – klikni ovdje.

Vaš osobni trošak dolaska do smještaja. Cijena po osobi.

Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2024.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply