Četiri razloga zašto posjetiti Lefkas (Lefkadu)

Četiri razloga zašto posjetiti Lefkas (Lefkadu). Otok Lefkas ili Lefkada je jedan od najljepših otoka cijele Grčke, a slovi i kao najposjećeniji otok od strane Exyu turista. Na otoku možete pronaći velik izbor all inclusive resorta, predivne bijele plaže i čisto more. Lefkada slovi i kao jedna od najboljih destinacija za putovanja s djecom. Potražite ponude na Putujmo Jeftino. Uzmite popust od 30 eura preko Airbnb-a, a smještaj u hotelima s all inclusive uslugom potražite preko Booking stranice.

Panoramski pogled

Na otoku možete uživati u zaista spektakularnom pogledu na more i njegovu predivnu okolinu koja se ispunjena planinama, zelenim dolinama i čarobnim plažama.

Hrana

Grčka je top destinacija za ljubitelje dobre hrane, a Lefkas nudi otmjene restorani koji će za vas pripremiti savršena jela. Neka vas glad i želja za dobrom hranom natjera na putovanje ovamo.

Egzotično more

More nije samo čisto i toplo nego je i nešto drugačije, a mnogi kažu i egztično. Lefkas nije poput drugih otoka Grčke.

Zalazak sunca

Romantična atmosfera i još romantičniji zalazak sunca dok ispijate koktel u bazenu ili dok ležite na ručniku na sred bijele plaže oduzet će vam dah i natjerati vas da se ponovno vratite ovdje već sljedećeg ljeta.

Pogledajte tri odlična i povoljna hotela za odmor na Lefkadi.

Cijene su za noćenje po osobi i vrijede za srpanj i kolovoz ove godine.

Klikom na linkove iznad možete provjerite ove odlične i povoljne hotele za ljetovanje na Lefkadi.

Leave a Reply