Četiri najromantičnije destinacije u Aziji

Spremni ste za daleko putovanje u Aziju i tražite neku romantičnu destinaciju? Upravo vam predstavljamo četiri super romantične destinacije u Aziji kao stvorene za putovanje parova ili za jedan medeni mjesec. Provjerite cijene hotela na ovim destinacijama tako da kliknete na linkove ispod ili ovdje – Booking hoteli i apartmani.

Maldivi

Nema ništa ljepše niti romantičnije od putovanja na rajske Maldive. Predivne kućice na vodi (Bungalovi i Vile) te savršeni all inclusive resorti, a vrijeme je odlično svih 365 dana u godini. Ipak je najbolje putovati od studenog do svibnja.

credits: travel by dotshock/can stock photo

credits: travel by dotshock/can stock photo

Palawan

Palawan na Filipinima je kao stvoren za ljubitelje egzotičnih plaža, luksuznih hotela uz plažu i sve one koji su željni nečeg egzotičnog, ali istovremeno i romantičnog. Palawan ima savršene restorane, wellness hotele i najbolje od svega romantične plaže i isto tako romantičnu atmosferu.

credits. Palawan by leoks / can stock photo

credits. Palawan by leoks / can stock photo

Bali

Bali ili otok Bogova. Ma Bali je pravi raj za ljubitelje hedonozima i to mislimo zaista u najboljem smislu. Ako volite romantična i slikovita mjesta i još pri tome tražite da to bude na budžetu onda morate posjetiti Bali jer ovdje imate apsolutno baš sve i to po najnižim cijenama.

Credits. Bali resort/Maroot/Sudchinda7123rf

Credits. Bali resort/Maroot/Sudchinda7123rf

Šri Lanka

Iako ponajviše egzotična i uzbudljiva sa svojim prašumama i slikovitom prirodom, Šri Lanka je ipak i vrlo romantična destinacija. Ako želite možete unajmiti privatnu vilu uz plažu i uživati u luksuznim obrocima i najboljem wellness tretmanu, a atmosfera je i više nego romantična.Booking.com

Leave a Reply