Četiri destinacije u unutrašnjosti Istre za vaše vikend putovanje

Pripremite se za godišnji odmor i osim ljetovanja na moru obavezno posjetite i ove četiri predivne destinacije u unutrašnjosti Istre. Izdvajamo ova mjesta kao idealan izbor za ljetno vikend putovanje i odmor u prirodi. Četiri destinacije u unutrašnjosti  Istre za vaše vikend putovanje

Credits. Grožnjan, by xbrchx/can stock photo

Credits. Grožnjan, by xbrchx/can stock photo

Motovun

Posjetite Motovun za vrijeme filmskog festivala ili bilo kada u srpnju i kolovozu i uživajte u svježem zraku i vrhunskim specijalitetima lokalnih restorana. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Motovunu.

Grožnjan

Predivni mali Grožnjan jedan je od najljepših i najposebnijih gradova Istre, ali i cijele Hrvatske. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Grožnjanu.

Roč

Ako već planirate posjetiti Motovun onda obavezno svratite u maleni Roč koji je nekih 30-tak km udaljen od Motovuna. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Roču.

Draguć

Draguć je super slikovito malo mjesto Istre koje svakog posjetitelja ostavlja bez daha svojom ljepotom. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Draguću.

 

Osim gore spomenutih destinacija savjetujemo i odmor u Bale-u u Istri, Labin, Pazinu ili malenom Humu. Apartmani su dostupni već od 150 kuna po osobi za noćenje, a do Istre možete lako busom ili osobnim vozilom.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za zimu 2020 i proljeće 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits: Labin by bepsimage/can stock photo

Leave a Reply