Brantome, jedno od najljepših sela u Francuskoj

Brantome je jedno od najljepših sela u Francuskoj i nalazi se na jugu te države u blizini Bordeauxa. Putovanje iz Hrvatske ili Srbije do Brantome-a bi bilo takvo da se prvo let za Bordeaux i zatim busom ili drugim prijevoznim sredstvom ide do ovog sela koje je udaljeno oko 1h vožnje autobusom.

Brantome je slikovito selo za koje mnogi niti ne znaju pa pripada listi skrivenih bisera Europe. Iako je ovo malo mjesto ima dosta toga za vidjeti u selu i okolici, ali glavni tip putovanja ovdje će biti zbog toga što je skriveno od javnosti, romantično i slikovito. Najbolje je putovati od svibnja do rujna. Kasno proljeće ili rana jesen su odličan izbor za putovanje ovdje.

Do Boredauxa možete iz Zagreba uz 1 presjedanje avionom, a možete i direktno izravnim letovima iz Dalmacije. Autobus za Brantome vozi više puta dnevno i lako je organizirati putovanje. Zbog COVID situacije ipak se ne preporučuje putovanje trenutno i mjesto je izolirano, ali će se to na sreću promjeniti s dolaskom ljeta. Za najbolje putovanje od Bordeauxa do Brantome-a ipak izdvajamo rent-a-car (recimo Herz).

Putovanje u Brantome će koštati:

  • 180 eura povratni let iz Zagreba za Bordeaux
  • Autobus za 15 eura ili rent-a-car za 40 € dnevno
  • 2 noćenja za 60 eura po osobi / 2 noćenja je i više nego dovoljno
  • Hrana i piće za 2 dana oko 60 eura po osobi
  • Ukupno: 300 – 350 € po osobi.

Za boravak izaberite HOTEL CHARBONEL – klikni, cijena je 400 kuna po osobi za noćenje s doručkom

Za prvo putovanje predlažemo da to bude u 6. 7. ili 8mj ove godine.

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Brantome, france by tama66/ pixabay photos

Leave a Reply