5 vrhunskih villa na Phuketu koje morate vidjeti

Planirate na putovanje? Želite posjetiti rajski Phuket u Tajlandu? Ovo su 5 vrhunskih villa u regiji Phuket koje jednostavno morate vidjeti. Cijene su između 900 i 1700 kuna za noćenje. Ako već izdvajate oko 5000 kuna (700 eura) za avionsku kartu za putovanje na Tajland onda vam nebi trebao biti problem platiti još 3000 kn po osobi za 6-8 noćenja u ovim predivnim villama. Phuket ima vrlo jeftina noćenja i ville s 4 i 5 zvjezdica su i do 3 puta povoljnije od onih u ostatku Azije. Pogledajte ovih 5 vrhunskih villa klikom na linkove ispod. Klikom na ime ville otvarate Booking stranicu gdje imate recenzije, galeriju fotografija i gdje možete napraviti rezervaciju. Napomena – ovo nisu najskuplje ville, ako tražite takve možete i njih potražiti na stranici Booking.

Baan Phu Prana Boutique Villa

Predivna villa s 5 zvjezdica koja se nalazi na brdu i pruža veličanstveni pogled na dolinu. Ova bogato opremljena villa ima bazen s veličanstvenim pogledom, veliku terasu za doručak i večeru s pogledom, wifi, poslugu i vrlo lijepe i moderno uređene sobe. Cijena noćenja po osobi iznosi 550 kuna.

 

Grand Villa “Luxury Time” Surin

Grand Villa je super luksuzno zdanje koje morate vidjeti da bi vjerovali. Za samo 700 kn po osobi za noćenje možete boraviti u ovoj spektakularnoj villi. Vrhunska lokacija za uživanje, mnogo mira i tišine te fenomenalno uređena villa. Velike sobe, super luksuzni dnevni boravak, sobe s pogledom i savršena lokacija na par minuta od jedne od najljepših plaža u okolici. Pogledajte video zapis ispod.

Jirana Patong

Jirana Patong je još jedna spektakularna villa koja se nalazi na jednoj od najpopularnijih mjesta na Phuketu. Zračna luka je udaljena svega 25km od Ville. Osim super uređene ville i spektakularnog pogleda ova villa nudi poslugu, brzi wifi, bazen, spa i mnogo više. Cijena je 1000 kn po osobi za noćenje.

Kata Sea View Villas

Villa Kata Sea View je još jedna vrlo lijepa i moderno uređena villa s pogledom i koja se nalazi na odličnoj lokaciji. Cijena noćenja je 1200 kn po osobi.

Twinpalms Phuket

Twinpalms možda nije najbolja villa u Phuketu, ali ima savršeno poslugu, vrhunski doručak koji je uvijek besplatan, odličan pogled, super lokaciji i vrhunski uređene sobe i interijer hotela. Cijena noćenja je samo 600 kuna po osobi.

 

Leave a Reply