Vikend plan – posjetite čarobni Prag

Kako trenutno možete kupiti povratnu avionsku kartu iz Zagreba za Prag već od 119  eura odnosno za 29  eura avionom iz Venecije i Budimpešte ,  ova predivna i slikovita destinacija postala je odličan izbor za vikend putovanje. Trenutno za vikend putovanja između petka i ponedjeljka možete kupiti avionsku kartu za Prag po super cijenama. Preporučujemo da kliknete na linkove ispod i pogledate primjere putovanja. Za više od 2000 hotela i apartmana u Pragu kliknite ovdje – Jeftin smještaj za boravak u Pragu.

Posjetite Prag, grad koji izgleda kao da je izašao iz neke bajke. Uživajte u romantičnoj šetnji njegovim slikovitim ulicama, pogledajte predivnu arhitekturu i četvrt Hradčani, posjetite dvorac, Karlov most, mnogobrojnte druge znamenitosti, a odmorite i uz vrhunsko pivo i odlične gastro ponude lokalnih kafića i restorana.

Prag je odličan izbor za posjetiti od listopada do siječnja. Vikend putovanja su jeftina, smještaj je povoljniji nego što možete misliti. Na stranici Booking – kliknite, možete pronaći apartmane i hotele za noćenje po cijeni manjoj od 100 kn po osobi odnosno 200 kn za dvokrevetnu sobu. Napominjemo kako će cijene boravka za Božić i Novu godinu ipak biti znatno skuplje pa probajte smještaj rezervirati što prije.

Credits: Prag by Colac Sorin/123RF

Credits: Prag by Colac Sorin/123RF

Leave a Reply