Veliko putovanje na Karibe – BARBADOS

Ako tražite savršenu daleku destinaciju za vaš romantičan medeni mjesec ii romantičan bijeg u dvoje onda preporučujemo da to bude Barbados. Ova država ima sve, od predivnih bijelih plaža, vrhunskih hotela uz plažu, kvalitetnih restorana do velikog izbora noćnih klubova i kafića za vašu zabavu.

Ako putujete na Barbados onda je vaše mjesto dolaska avionom predivni Bridgetown na Barbadosu. Glavni grad koji broji oko 110 tisuća stanovnika. Bridgetown je predivan grad na moru koji nudi mnoge spomenike i arhitekturu iz doba kolonizma, a ponudit će vam i velik izbor trgovina za šoping.Booking.com

Za kretanje po gradu preporučujemo da to bude pješice jer ako ste smješteni u srcu grada Bridgetowna do gotovo svih znamenitosti možete vrlo jednostavno pješice. Za prijevoz imate taksi ili lokalni javni prijevoz. Cijene taksija su pristojne.

Hrana i piće

Bridgetown je najbolje mjesto za uživati u lokalnoj kuhinji i neće vam manjkati raznovrsne hrane i pića te mnogobrojnih delicija koje možete kušati u lokalnim restoranima. Cijene su umjerene i jedan obrok u restoranu je u prosjeku oko 20-25 eura što je niska cijena.

Što vidjeti

Osim predivnih plaža, arhitekture i slikovitih ulica svakako posjetite katedralu, Parlament i lokalni muzej. Barbados je ipak ponajviše idealan za odmor na plaži gdje ćete se prepustiti hedonizmu i uživati u svojem odmoru.

Smještaj na Barbadosu

Cijene smještaja se razlikuju od broja zvjezdica koje će vaš hotel ili apartman imati, ali u prosjeku je 50 eura po noćenju pristojna cijena za smještaj u dvokrevetnoj sobi u centru grada. Računajte na 500 eura za dvije osobe za 7-9 noćenja plus naravno cijena avionske karte. Kliknite ovdje – Cijene hotela na Barbadosu

Kako do Barbadosa

Avionom iz Hrvatske i Srbije možete za oko 650 do 750 eura po osobi dok letjeti iz Venecije možete već od 450 do 580 eura. Kroz cijelu godine možete letjeti za oko 600 eura ili manje iz Venecije, a do Venecije možete autobusom iz Zagreba ili vlastitim vozilom.

Cijena putovanja

Osim 600 eura za avionsku kartu i oko 250 do 400 eura po osobi za vaš smještaj računajte na još 400-500 eura za hranu, piće, suvenire, šoping i cijene taksija. Ukupan iznos za jedno predivno putovanje tako bi moglo iznositi od min 850 do nekih 1500 eura po osobi.

Zašto izabrati Barbados?

  • Predivne plaže
  • Lokalna kuhinja
  • Predivno more
  • Vodeni sportovi
  • Odlična klima

Barbados 01

Leave a Reply