Top vikend destinacije – Opatija

Pri samom ulasku u grad Opatiju oduševiti će vas predivan park, slikovita šetnica i pogled na mnogobrojne odlične wellness hotele. Opatija je jedan od najboljih gradova Kvarnera i Hrvatske, a posebno ističemo kako zbog romantične atmosfere i povoljnih hotela rado biva posjećena od strane mladenaca kao i svih parova koji traže jedno savršeno vikend putovanje.

POGLEDAJTE REMISENS HOTEL KRISTAL

Iznajmite sobu u jednom od mnogobrojnih hotela u Opatiji i pružite si savršen wellness vikend za dvoje. Hoteli nude masaže, polupansion (doručak i večeru), poslugu u sobu, parking, wifi, moderno uređene sobe i unutarnje bazene. Jedan takav hotel je i predivni Remisens Kristal Hotel. Ovaj odličan hotel ima 4 zvjezdice, a nudi polupansion, unutarnji bazen i spa centar za samo 780 kn za dvije osobe za boravak u svibnju ili lipnju.

Ako tražite romantičan grad za jedno vikend putovanje, a želite da to bude na moru onda je Opatija naš izbor koji preporučujemo svima. Opatija je odlično povezana s unutrašnjosti Hrvatske i do nje možete i vrlo jeftino autobusom, ali i automobilom.

Za više informacija o smještaju kliknite na link iznad ili pošaljite komentar.

Simbolična fotografija ispod ne prikazuje hotel. Za slike hotela kliknite na link iznad.

credits: Opatija by Bokicbo/can stock photo

credits: Opatija by Bokicbo/can stock photo

Leave a Reply