Top destinacije u Europi za posjetiti u studenom

Mjesec studeni znači početak hladnijeg razdoblja u Europi i mnoga mjesta u studenom imaju i više od 18 dana kiše, a ponegdje već pada i snijeg. Donosimo vam zato popis najboljih destinacija u Europi za posjetiti u studenom ove godine. Avionske karte možete potražiti na tražilici Skyscanner. Hotele uvijek prvo potražite na stranici Booking.com

Credits: Tenerife by Happyalex/can stock photos

Credits: Tenerife by Happyalex/can stock photos

Tenerife

Tenerife su najbolja destinacija na predivnim Kanarskim otocima. Temperature su oko 24°C i vrijeme je odlično. Letovi su trenutno dostupni već od 129 eura za polaske iz Italije.

Cipar

Sunčani Cipar oduševiti će vas kulturom, svojom bogatom povijesti, ali i vrhunskim restoranima. Vrijeme je ovdje odlično, a temperature su oko 21°C.

Santorini

Romantični otok Santorini više nije za kupanje, ali je i dalje odličan izbor zbog prosjeka od oko 18°C i sa više od 20 sunčanih dana u studenom. Romantika i savršena atmosfera su zagarantirani, a hoteli imaju super niske cijene.

Firenca

U srcu Toskane nalazi se predivna Firenca koja gotovo da i nema kiše u studenom, a temperature su oko 20°C što je odličan izbor za jedno predivno city break putovanje u srce Italije.

Barcelona

Ni Barcelona više nije za kupanje, ali je temperatura i dalje u prosjeku 18°C dok je sunca gotovo svaki dan. Barcelona u studenom ima niže cijene i restorana, hotela, ali i letova za ovu predivnu destinaciju na kojoj ćete uživati u gastro delicijama, glazbi, muzejima i predivnoj arhitekturi.

Lisabon

Portugal je sunčan u studenom, a klima je odlična. Lisabon ima u prosjeku temperaturu oko 20°C i odličan te vrlo povoljan izbor je putovanje u Lisabon ili možda Porto, a najbolje posjetiti obje destinacije na jednom putovanju.

Credits: Lisabon by DiogoBaptista/123RF

Credits: Lisabon by DiogoBaptista/123RF

Leave a Reply