Top destinacije – Otok Korčula, svjetska ljepotica

Top destinacije – Otok Korčula. Za ljetovanje ove godine predlažemo otok Korčulu koja se osim na našem popisu nalazi i na popisu mnogih svjetskih časopisa koji predlažu baš otok Korčulu kao jedno od top 10 destinacija koje morate posjetiti ovoga ljeta. Otok Korčula je svjetska ljepotica i otok koji se nalazi već dugi niz godina na popisu jednog od najljepših otoka u Europi.

Ako imate priliku predlažemo da odmah uplatite odmor i ljetovanje na ovom otoku. Na kraju teksta ispod pronaći ćete popis odličnih apartmana i hotela za najbolji odmor na Korčulu.

Otok Korčula može zahvaliti što se nalazi na ovim listama iz razloga što nudi vrhunsko iskustvo odlične gastro ponude, hoteli i apartmani nude predivan pogled, plaže su predivne, a atmosfera i slikovite srednjovjekovne ulice su pravi melem za oči.

Kada posjetiti Korčulu?

Ako ne možete za vikend u lipnju za praznike onda barem nekoliko dana između srpnja i rujna. Predlažemo 4-6 noćenja u jednom od lokalnih apartmana i hotela. Za obiteljsko ljetovanje 7-9 dana bit će odličan izbor, a otok je prepun veliki apartmana koji nude obiteljske sobe, opcije za 2,3 ili 4 spavaće sobe.

Smještaj na otoku

Preporučujemo ova tri apartmana koji imaju odlične recenzije i nisu cijenu za boravak u mjesecu srpnju. Kliknite na link za apartmane i napravite rezervaciju već danas.

Za sve apartmane i hotele kliknuti na OVAJ LINK.

Zašto Korčula?

  • Predivne plaže
  • vrhunski hoteli
  • Odlični apartmani i pansioni
  • Bogata povijest
  • Odličan izbor vina i hrane
  • Odlične staže za hiking i vožnju bicikla
  • Lijepa priroda

Predlažemo boravak od minimalno 4 noćenja. Odličan izbor za putovanje s cijelom obitelji. Za najpovoljnije cijene noćenje kliknite na tražilicu ispod i potražite smještaj već danas.

 

ZNATE LI ŠTO JE TRAVALA?

Prijavite se nakon klika na link, nakon što prvi put boravite negdje na moru u ukupnom iznosu od 1300 kuna (200 $) onda na račun dobivate 23 € (25$) koje možete koristiti kako bi umanjili iznos za boravak na moru. Ovo je odlična nova stranica koja nudi najbolje cijene za odmor u hotelima i apartmanima po cijelom svijetu. Registracija je jednostavna, a podrška odlična, cijene su zaista niske i u ponudi su odlični hoteli i apartmani. Preuzmi popust – KLIKNI I UZMI 23 EURA.

Credits. Korčula by Tatiana Popova/123rf

Leave a Reply