Top destinacije – Dominikanska Republika

Tražite tisuće rajskih plaža, savršenu klimu i predivno tirkizno more? Onda morate posjetiti Dominikansku Republiku. Preporučujemo da to napravite ove godine. Cijene letova su povoljne, a vrijeme je odlično. Top destinacije – Dominikanska Republika

Najviše turista posjećuje Punta Canu, Puerto Plantu ili Santo Domingo,  ali isto tako mi bi rado preporučili da za vrijeme prvog posjeta boravite u Punta Cani. Za boravak bi preporučili barem 7 noćenja, a idealno bi bilo 8-10 dana za vidjeti i doživjeti Dominikansku Republiku i Punta Canu.

credits: travel by dotshock/can stock photo

credits: travel by dotshock/can stock photo

Dominikanska Republika je jedna od najpoželjnijih i najslikovitijih destinacija na Karibima i najviše putnika ovdje dolazi ne samo kao odmor za bijeg od zime nego baš za romantično putovanje i medeni mjesec. Mnogi resorti i hoteli ovdje će za vas organizirati privatnu večeru na plaži, privatnu ceromoniju i vjenčanje.

Zašto posjetiti Dominikansku Republiku

  • Povoljni i luksuzni resorti
  • All inclusive hoteli
  • Rajske plaže
  • Tirkizno more
  • Plitke plaže
  • Odličan izbor destinacija za istraživanje morskih dubina
  • Romantična i uzbudljiva destinacija
  • Vrhunska gastro ponuda

Kako jeftino do Dominikanske Republike?

Najbolje je koristiti prijevoz avionom s kompanijom Condor Airlines koji nude odličnu cijenu za letove iz Ljubljane, Beča i Munchena, a odličan izbor putovanja imaju i za polaske iz Zagreba i Beograda. Cijena povratne avionske karte iznosi oko 550 eura, a iz Beča i Munchena možete letjeti i direktno bez presjedanja.

Smještaj u Punta Cani

Cijena noćenja u Punta Cana ovisi o kvaliteti hotela koji želite rezervirati, ali moramo spomenuti da i već za 200 kn po noćenju možete dobiti dobar hotel sa bazenom i lokacijom uz plažu. Za ljubitelje all inclusive-a dobro je znati da noćenje sa neograničenim jelom i pićem u prosjeku iznosi 600 kuna po osobi tj. 1200 kn na više za 2 osobe po danu boravka s all inclusive uslugama. Sve hotele i resorte pogledajte i po želji rezervirajte klikom ovdje – Hoteli i resorti u Dominikanskoj Republici

Za iskustvo više

Posjetite Punta Canu na 8 dana avionom iz Zagreba ili Beča i odmorite se u jednom od odličnih hotela koji se nalaze u blizini Bavaro plaže. Ova plaža je jedna od najljepših na svijetu, a doživjeti ćete predivno iskustvo odmora na čarobnoj bijeloj plaži uz predivno more i odmoriti se izležavajući se ispod palmi.

Hrana u Punta Cani

Morate probati doručak koji se zove Los Tres Golpes, a to je zapravo doručak koji se sastoji od jaja, prežene salame i sira. Nešto kao naš domaći omlet. Poslužuje se za doručak.

Probajte i Mangu, jelo koji se radi od zelenih banana koje su gnječene i skuhane i zatim je dodan prženi crveni luk.

Probajte i La Bandera Dominikana. Ovo jelo je idealno za ručak, a sastoji se od uglavnom pilećeg mesa, junetine, origana, rajlica, avokada, kukuruza i luka.Booking.com

Leave a Reply