Top 8  vrućih destinacija na kojima bismo sada bili

Proljeće je stiglo, ali još uvijek nam nije dovoljno toplo za kupanje i uživanje. Ovo je top 8  vrućih destinacija na kojima bismo sada željeli bili. Ako i vi želite na ove destinacije potražite ponude na Daleka putovanja ili City break putovanja. Za jeftine avionske karte predlažemo da koristite Skyscanner ili Kayak dok za najpovoljniji smještaj predlažemo stranicu Booking.

Credits: Carribean by Dmitry Rukhlenko/123RF

Credits: beach by Dmitry Rukhlenko/123RF

Fidži

Fidiži ima savršenu tropsku klimu, predivne resorte i sada je idealno vrijeme za kupanje i izležavanje tamo. Putovanja na Fiji potražite ovdje – Putujmo jeftino, egzotične ponude.

Credits: Mauricijus by Federico Rostagno/123RF

Credits: Mauricijus by Federico Rostagno/123RF

Mauricijus

Još jedna predivna destinacija na kojoj je sada 25°C i gdje se možete kupati na rajski plažama. Trenutno je akcija za letove iz Zagreba na Mauricijus. Na stranici Putujmo Jeftino potražite ponude za Mauricijus.

Credits: Carribean by Martin Valugirsky photo/123RF

Credits: beach by Martin Valugirsky photo/123RF

Maldivi

Čarobno tropsko vrijeme, visokih 32°C kao idealno je za kupanje i uživanje. Letovi iz Hrvatske dostupni su trenutno već od samo 529 eura. Smještaj potražite ovdje – Hoteli na Maldivima.

Credits: Photo of Zanzibar, 123rf/photo by Treger

Credits: Photo of Zanzibar, 123rf/photo by Treger

Tanzanija, Zanzibar

Još jedan čarobni otok i mjesto na kojemu je vruće, plaže su predivne, a resorti imaju povoljne all inclusive usluge. Provjerite cijene resorta na Zanzibaru klikom ovdje – Hoteli na Zanzibaru.

Credits: Bali photo by Worrandirek Muksab/123RF

Credits: Bali photo by Worrandirek Muksab/123RF

Bali

Otok Bogova, budžet Raj na Zemlji i savršen izbor za izležavanje na plaži ili u hotelu dok uživate na masaži i spa tretmanima.

Credits: Hawaii by Lorcel/123RF

Credits: Hawaii by Lorcel/123RF

Havaji

Destinacija gdje je uvijek ljeto.

Credits: Kuba by Karel Miragaya/123RF

Credits: Kuba by Karel Miragaya/123RF

Kuba

Havana ili Varadero, kultura, gastronomija i plaže ili rajske plaže i all inclusive spa i wellness hoteli.

Credits: Photo by Jan Grozynik/123RF

Credits: Photo by Jan Grozynik/123RF

Jamajka

Vrućina, rajske plaže, predivno more, vrhunski all inclusive hoteli. Jamajka je idealna ljetna destinacija koju možete što prije posjetili i nećete požaliti.

 

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Leave a Reply